Μήπως το αγόρι σου, σκέφτεται την πρώην του; 4 Σημάδια που θα στο φανερώσουν...

Μήπως το αγόρι σου, σκέφτεται την πρώην του; 4 Σημάδια που θα στο φανερώσουν...

Είσαι σε μια νέα σχέση, αλλά κάτι στην συμπεριφορά του νέου σου αγοριού, σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να είναι κολλημένος στο παρελθόν.


Όποτε η συζήτηση πηγαίνει στους πρώην, ο δικός σου δείχνει να αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα και αμήχανα, λες και προσπαθεί να σου κρύψει κάτι.

Το θέμα βέβαια είναι όταν μπούμε σε μια νέα σχέση να μην έχουμε εκρεμμότητες με άλλους συντρόφους και να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μεταφέρουμε κατάλοιπα σχέσεων στο παρόν μας. Διαβάστε παρακάτω...

Αν εσύ παρόλα αυτά, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, δες παρακάτω ποια είναι τα σημάδια που θα στο μαρτυρήσουν.

Καταρχάς μιλάει συνέχεια για την πρώην του, ακόμη κι αν δεν λέει καθόλου καλά λόγια. Σε κάθε αφορμή, θα σου πετάξει το όνομά της ή κάτι που έκαναν μαζί.

Επίσης εξακολουθεί να έχει σε εμφανές μάλιστα σημείο, τις φωτογραφίες τους, είτε πρόκειται για τον υπολογιστή του, είτε για το κινητό του, ακόμη και μέσα στο σπίτι του.

Μιλάνε ακόμη μαζί και θέλει να μαθαίνει νέα της. Ακόμη θέλει να ξέρει ότι είναι καλά και αν έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί και να τρέξει να την βοηθήσει.

Τέλος αν τύχει και πέσατε πάνω της στο δρόμο θα τον δεις να αγχώνεται και να στασίζει. Αυτό μάλλον δεν είναι και πολύ καλό σημάδι, γιατί κανονικά αν έχουν χωρίσει καιρό, θα πρέπει να νιώθει άνετα που είστε μαζί, είτε σας δει εκείνη, είτε όχι.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Tί σημαίνουν για έναν άντρα οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του; Πόσο τον προσδιορίζουν οι πρώην του;

Ατύχημα κατά την σεξουαλική επαφή. Και τώρα τι κάνεις;

Kάνω σεξ με άντρα και φαντασιώνομαι γυναίκες. Είμαι λεσβία;