Αυτές είναι οι στάσεις στο σeξ που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας!

Αυτές είναι οι στάσεις στο σeξ που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας!

Γιατί έρωτας δίχως φαντασία δεν έχει νοστιμάδα!

Aς είμαστε ειλικρινείς... Το sex είναι υπέροχο οποιαδήποτε στάση κι αν χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, είναι κάποιες φορές που επέρχεται ο κορεσμός και δυστυχώς ακολουθεί η βαρεμάρα και όλα τα γνωστά! Το μυστικό λοιπόν, δεν είναι να αλλάξετε σύντροφο, αλλά... στάση! Και δεν εννοούμε ζωής, αλλά στάση στο sex. Διαβάστε παρακάτω....

Μπορεί κάποιες να είναι δύσκολες, περίεργες και να απαιτούν ευλυγισία Μελισσανίδη, αλλά αν τελικά τις καταφέρετε, εκτός του ότι θα νιώσετε και οι δύο περήφανοι, θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας για νέες εμπειρίες και οι σεξουαλικές σας επαφές σίγουρα θα πάρουν άλλο χρώμα, μη σας πούμε και νόημα! Παρακάτω σας έχουμε κάποιες στάσεις, που οφείλετε έστω να προσπαθήσετε...

1. Πρώτη μούρη... στήθος: Βαλτε τον να καθίσει με την πλάτη στον τοίχο και τα πόδια τεντωμένα μπροστά. Στη συνέχεια καθίστε πάνω του με τα πόδια σας δεξιά και αριστερά και ξαπλώστε με την πλάτη πάνω στα πόδια του. Με αυτό τον τρόπο και το ζητούμενο, δηλαδή η διείσδυση θα επιτευχθεί, ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια, και η πρόσβαση της γλώσσας του στις θηλές σας θα είναι αμεσότατη!

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες στάσεις στο σeξ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Δοκίμασέ τες και θα μας θυμηθείς...

2. Oριζόντια... καουμπόισσα: Βάλτε τον στην ίδια θέση με την προηγούμενη στάση και γυρίστε του την πλάτη. Αυτή τη φορά δεν θα κάνετε τη γνωστή σε όλους καουμπόισσα, αλλά ξαπλώστε μπρούμυτα πάνω στα πόδια του και φέρτε τον κόλπο σας όσο πιο κοντά μπορείτε στο πέος του ώστε να τον διευκολύνετε. Με αυτό τον τρόπο, και αραχτός θα είναι, και πλήρη θέα των οπισθίων σας θα έχει, και τα μαλλάκια θα μπορεί να σας τραβήξει!

3. Mε τη... ζώνη: Αυτή η στάση απαιτεί ένα τραπέζι ή κάτι το οποίο θα σας επιτρέψει να είστε λίγο πιο ψηλά. Πάρτε μία ζώνη και περάστε από το πιο φαρδύ σημείο της πλάτης του. Με αυτό τον τρόπο και δημιουργείται στο μυαλό του η αίσθηση ότι τον υποτάσσετε και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να τον φέρετε πιο κοντά σας τραβώντας τον από τη ζώνη!

4. Στα τέσσερα με λίγη... ποικιλία: Χρησιμοποιείστε καλύτερα κάτι πιο σταθερό από το κρεβάτι, όπως το πάτωμα. Γυρίστε του την πλάτη και σκύψτε ώστε τα χέρια σας να ακουμπήσουν κάτω. Έτσι, όλο σας το σώμα θα είναι στον αέρα εκτός από τα άκρα σας ή και τα... μαλλιά σας. Βάλτε τον να κάτσει όρθιος από πίσω σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω του! Προσοχή, αν είστε εντελώς αγύμναστη μην το επιχειρήσετε. Υπάρχει κίνδυνος πιασίματος!

Δείτε επίσης: Η αληθινή ιστορία 29χρονης: ”Έχω σχέση με 70χρονο επειδή με συντηρεί! Έχει πολλά λεφτά.."

5. Πόδια ψηλά: Βάλτε τον να καθίσει σε μία καρέκλα και καθίστε πάνω του. Δεν εννοούμε όπως το κοριτσάκι στον μπαμπά, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια περάστε τα πόδια σας στους ώμους του, ώστε η διείσδυση να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Με αυτό τον τρόπο επίσης τρίβεται και η κλειτορίδα σας ενώ αυτός για ακόμη μία φορά δεν κουράζεται ιδιαίτερα...Πασά τον έχετε!