Στοματικό σeξ: 6 μυστικά που ελάχιστοι γνωρίζουν...

Στοματικό σeξ: 6 μυστικά που ελάχιστοι γνωρίζουν...

Οι περισσότεροι άνδρες δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα. Οι ειδικοί θεωρούν σωστό όταν μια γυναίκα δεν ικανοποιείται από τις σεξουαλικές πρακτικές που ο σύντροφός τους χρησιμοποιεί να εκφράζουν την επιθυμία τους για απόλαυση.

Και μάλιστα, όταν γνωρίζουν την τεχνική που πρέπει ο άνδρας να χρησιμοποιήσει προκειμένου να ικανοποιηθούν δε θα πρέπει να διστάζουν, όταν οι συνθήκες βέβαια το επιτρέπουν, να δείξουν στον σύντροφό τους τι πρέπει να κάνουν. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες είναι να χρησιμοποιούν την άκρη της γλώσσας και όχι την επιφάνεια. Οι έρευνες όμως που αφορούν το στοματικό σεξ καταγράφουν πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν οι άνδρες χρησιμοποιούν την επιφάνεια της γλώσσας και αγγίζουν μεγαλύτερο μέρος των γεννητικών οργάνων.

Δείτε ακόμη: Birdnesting: Αυτή είναι η νέα μεγάλη μόδα στο διαζύγιο! Το γνώριζες;

Κάτι που οι γυναίκες πρέπει να εντοπίζουν είναι το πόσο αργά πρέπει να κάνουν οι άνδρες τις κινήσεις και να δίνουν σχετικές οδηγίες. Μη ντραπείτε να τον καθοδογήσετε. Εάν η επικοινωνία σας έχει φτάσει σε στάδιο που κρίνετε εσείς ότι το επιτρέπει μπορείτε να του πείτε πότε πρέπει να κάνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Προσέξτε: Θεωρείται πολύ καλύτερο το να δίνετε καθαρές και άμεσες κατευθύνσεις λέγοντας «πιο αργά» «πιο γρήγορα» «πιο δυνατά» που δεν θα μπερδέψουν εκείνη τη στιγμή τον σύντροφό σας. Πάντα πρέπει βέβαια να προσέχετε και τον τρόπο που εκφέρετε την επιθυμία σας. Αν πχ. Είστε πολύ προστακτικές θα του αρέσει ή όχι; Βρείτε το προσωπικό σας στυλ και εκφράστε το ώστε και οι δυο σας να φτάσετε στην ερωτική κορύφωση.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εκείνος δεν πολυακούει ό,τι θέλετε να του πείτε ή εσείς η ίδια διστάζετε πολύ;

Εξίσου σημαντική με την λεκτική επικοινωνία είναι και η γλώσσα του σώματος, ο τρόπος που συμπεριφέρεται το σώμα σας στις ερωτικές του συμπεριφορές. Προσπαθήστε με τρόπο να τον απωθήσετε ή να τον σπρώξετε λίγο πιο μακριά σας αν είναι πολύ βίαιη η κίνηση που κάνει. Αν πάλι θέλετε περισσότερη ένταση τραβήξτε τον ώστε να έρθει σε πιο άμεση επαφή με τα γεννητικά σας όργανα ή αγκαλιάστε τον ακόμα και με τα πόδια σας. Να είστε βέβαιες ότι ακόμα και αν δε βγάλετε λέξη εκείνος θα καταλάβει.

Δείτε ακόμη: Με χώρισε, αλλά συνεχίζει να με φλερτάρει. Πώς να το διαχειριστώ;

Κάτι που πολλές γυναίκες κάνουν:

Αν ο σύντροφός τους δεν μπορεί να εστιάσει στο σωστό σημείο με τη γλώσσα του και να της προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση πολλές φορές σχηματίζουν ένα V με τα δάχτυλά τους δείχνοντας έτσι στον άνδρα που θα πρέπει να τοποθετήσει τη γλώσσα του. Ενώνουν τα δάχτυλα και του υποδεικνύουν λεκτικά ή μη να τις αγγίξει ανάμεσα σε αυτά.

Μήπως πρέπει επιτέλους να αλλάξετε στάση; Πολλές γυναίκες επίσης, που δεν καταφέρνουν να έχουν την μέγιστη απόλαυση αποφασίζουν να πάρουν εκείνες το πάνω χέρι. Τι κάνουν; Επιλέγουν τη στάση από πάνω, και δίνουν το ρυθμό στο στοματικό σεξ που ο σύντροφός τους, κάνει. Έτσι εκείνες ρυθμίζουν την ένταση της επαφής, το πόσο δυνατή θα είναι η επαφή με τη γλώσσα του, το που πρέπει να τις αγγίξει και το πόσο αργά ή γρήγορα πρέπει το στόμα του να κινείται.