2 στάσεις σeξ για τις μέρες που κάνει πολύ κρύο!

Τώρα που ο υδράργυρος πέφτει, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ το καυτό σεξ.

2 στάσεις σeξ για τις μέρες που κάνει πολύ κρύο!

Γιατί έξω έχει κρύο και μ' έχει πιάσει μια στεναχώρια. Γιατί έξω έχει κρύο κι εμείς οι δύο είμαστε χώρια. Άπαξ και λύσεις το πρόβλημα της συντροφιάς και δεν είστε χώρια, αλλά μαζί, είναι πολύ ευκολότερο να ξεπεράσετε το κρύο.

Εν αρχή ην η κουβέρτα. Κάποια στιγμή όμως θα βαρεθείτε να χουχουλιάζετε και θα θέλετε να περάσετε και στην ενεργό δράση. Το καυτό σεξ είναι καλό να το κάνουμε όλο το χρόνο, αλλά τον χειμώνα είναι και πρακτικό το ζήτημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Birdnesting: Αυτή είναι η νέα μεγάλη μόδα στο διαζύγιο! Το γνώριζες;

Κλείσε το καλοριφέρ και το θερμαινόμενο υπόστρωμα και βάλε φωτιά στα σεντόνια με αυτές τις δύο στάσεις που υπόσχονται να ανεβάσουν για τα καλά το θερμόμετρο στο δωμάτιό σας.

Η στάση του λωτού
Εκείνος κάθεται οκλαδόν κι εσύ κάθεσαι στην αγκαλιά του αντικριστά και τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, ενώ επιτρέπεις τη διείσδυση. Αυτή η στάση θα σας φέρει πιο κοντά, ενώ η αγκαλιά θα σας ζεστάνει, τόσο που θα ιδρώσετε.

Δείτε ακόμη: Με χώρισε, αλλά συνεχίζει να με φλερτάρει. Πώς να το διαχειριστώ;

Ανάποδο καρεκλάτο
Εκείνος κάθεται σε μια καρέκλα, κι εσύ κάθεσαι πάνω του ακουμπώντας την πλάτη σου στο στήθος του. Εκείνος έχει τα πόδια του σχεδόν κλειστά, ενώ εσύ τα ανοίγεις, επιτρέποντάς του να περάσει τα χέρια του μπροστά και να έχει πρόσβαση στην κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Παράλληλα οι ψίθυροι στο αυτί σου το οποίο βρίσκεται κοντά στο στόμα σου θα σας κάνουν να καίτε.

ladylike.gr