Πρώην πορνοστάρ που έχει κοιμηθεί με 10.000 συντρόφους αποκαλύπτει τι θέλουν οι άντρες

Πρώην πορνοστάρ που έχει κοιμηθεί με 10.000 συντρόφους αποκαλύπτει τι θέλουν οι άντρες

Οι άνδρες προτιμούν το φυσικό γυναικείο στήθος, θέλουν η γυναίκα να τους «ανάβει» και να δείχνει ότι απολαμβάνει το σεξ μαζί τους, δεν θέλουν τις «εύκολες» και επιλέγουν αυτές που περιποιούνται τον εαυτό τους
Μία 39χρονη Αυστραλή, πρώην πορνοστάρ, αποκαλύπτει τα μυστικά των ανδρών που θέλουν να...ρίξουν τις γυναίες στο κρεβάτι.

Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ με δέκα χιλιάδες άνδρες- μάλλον τους μέτραγε!-μετά τη δουλειά της. Με βάση την 12χρονη εμπειρία της στη βιομηχανία του σεξ, αποφάσισε να δώσει κάποιες συμβουλές στο «ωραίο φύλο».Πήρε λοιπόν χαρτί και μολύβι και κατέγραψε τα όσα έζησε σ΄ένα βιβλίο, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Διαβάστε παρακάτω...

Κι όμως! Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τεράστιο στήθος από σιλικόνη ούτε να κάνουν «τρίο», όπως γράφει στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Τα κρυφά ταμπού- ο οδηγός του «Ultimate Insider» για να είσαι μία οικονομικά επιτυχημένη «συνοδός».

Δείτε ακόμη: ΤΟ μυστικό! Έτσι θα κάνει το καλύτερο σ*ξ της ζωής σου!

Η γαλανομάτα Γκουίνεθ σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως το βιβλίο της δεν δίνει συμβουλές μόνο σε γυναίκες που θέλουν να κάνουν το σεξ επάγγελμα αλλά και σε αυτές που θέλουν να ξέρουν τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες για για να τις ρίξουν στο... κρεβάτι.

Ορισμένα από τα πικάντικα αποσπάσματα του βιβλίου της:

Θέλουν να βλέπουν την ερωτική επιθυμία να ξεχειλίζει

Το πιο σημαντικό πράγμα για τους άνδρες -πελάτες και μη- είναι να νιώθουν για τη γυναίκα που έχουν βάλει στο «μάτι», την ερωτική επιθυμία να ξεχειλίζει. Να θέλουν, δηλαδή, να αγγίξουν κάθε σπιθαμή του σώματός της. Πράγματι την θέλουν «κούκλα», όμως κυρίως θα πρέπει να τους «ανάβει» ερωτικά. Αυτή είναι η πρώτη ερωτική φαντασίωση των αντρών. Οι άνδρες που δεν θέλουν μια επαγγελματία, ειδικά την πρώτη φορά, θέλουν να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν στο κρεβάτι. Εξίσου σημαντικό όμως γι' αυτούς είναι να δουν ότι και η γυναίκα περνάει καλά.

Το μέγεθος του στήθους δε μετράει

Για την 39χρονη Αυστραλή, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν το φυσικό στήθος αντί για τα εμφυτεύματα σιλικόνης. Αλλά ακόμη κι αν το στήθος είναι «φτιαγμένο», δεν θα προβληματιστούν ιδιαίτερα. Όσο για το μέγεθος, οι περισσότεροι δεν επιδιώκουν τα μεγάλα στήθη.

Δεν υπάρχουν σύνορα στην ηλικία, την ομορφιά και το ντύσιμο

«Οι γυναίκες σε κάθε ηλικιακή ομάδα μπορεί να έχουν ερωτικές επιτυχίες- στα 30, τα 40, τα 50,ακόμη και άνω των 60 ακόμα και στην περίπτωση των «συνοδών».

Βεβαίως υπάρχει διαφορά σε ότι αφορά την αμοιβή. «Για παράδειγμα, η αμοιβή μου κυμαινόταν από 300 έως 600 ευρώ την ώρα», γράφει η Γκουίνεθ επισημαίνοντας ότι λάμβανε τα χρήματα αυτά σε ηλικία κάτω των 40 ετών.

Η ίδια υποστηρίζει ότι γνωρίζει μία «γιαγιά» 87 ετών, που σε ηλικία 83 ετών που ήταν ενεργή στο επάγγελμα, έβαζε στην τσέπη 280 ευρώ την ώρα.

Δείτε ακόμη: Τα 7 πράγματα που κάνει ο ιδανικός άντρας σε μια γυναίκα

Για τις υπόλοιπες γυναίκες που δεν είναι επαγγελματίες, η συμβουλή της Γκουίνεθ είναι η ακόλουθη:

«Οι άνδρες θέλουν να μιλούν με τη γυναίκα που έρχονται σωματικά πιο κοντά, θέλουν να αισθάνονται ότι κάτι τους «δένει» - αυτό δεν μπορούν να το έχουν με μία γυναίκα αρκετά μικρότερη ή μεγαλύτερη από αυτούς».

Όσο για το γυναικείο βλέμμα που θα σαγηνεύσει έναν άνδρα, η Γκουίνεθ υποστηρίζει:

«Δεν χρειάζεται να είσαι η πιο hot μοιραία γυναίκα, αρκεί να είσαι περιποιημένη στο ντύσιμο και να φροντίζεις το δέρμα σου».

Και όσον αφορά τα ρούχα, η 39χρονη Γκουίνεθ εφιστά την προσοχή στις γυναίκες να προσέχουν πάντα να μην «ξεφεύγουν».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μια γυναίκα δεν χρειάζεται να δείχνει ότι είναι «εύκολη» για να προσελκύσει έναν άντρα. Στόχος της να τον ευχαριστήσει στο κρεβάτι. Γι΄αυτό καλό θα είναι στο κρεβάτι να φοράει σικ εσώρουχα».