Αυτό είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου για να τον "δέσεις" για πάντα μαζί σου

Αυτό είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου για να τον

Σε μια σχέση είναι σημαντικό να διατηρείς τον ρομαντισμό.

Κάτι πολύ δύσκολο καθώς πολλά πράγματα μπορεί να σου χαλάσουν το «γλυκό». διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι bisexual. Πώς θα το διαχειριστώ εντός του γάμου; Ο ψυχολόγος απαντά...

Η καθημερινή τριβή μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σε όλους μας μπορούν μερικά ασήμαντα και μικρά πράγματα, να μας ανάψουν τα «λαμπάκια» και να καταλήξουμε να τσακωθούμε με τους συντρόφους μας. Συμβαίνει πολύ συχνά στην καθημερινή μας ζωή να μας ενοχλούν διάφορα που κάνει ο άλλος χωρίς να το καταλάβει κιόλας.

Ωστόσο, η ειδικός σχέσεων Laura Berman αναφέρει ότι το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για τη σχέση, είναι πιθανό να βγει από αυτούς τους ασήμαντους καβγάδες.

Για παράδειγμα, όταν κάποιος είναι αγχωμένος με κάτι μικρό αλλά σημαντικό γι’ αυτόν, το να του πεις «σιγά, δεν έγινε και κάτι», μπορεί να τον κάνει έξαλλο. Αντίθετα, εσύ οφείλεις να τον διευκολύνεις και να τον βοηθήσεις, καθησυχάζοντας το άγχος του. «Ακόμη και αν δεν συμφωνείς με τη στάση του, το να τον βοηθήσεις, είναι πράξη πραγματικής αγάπης», λέει η ειδικός.

Μπορεί να μην καταλαβαίνεις γιατί ο σύντροφός σου είναι ταραγμένος, αλλά το να συνειδητοποιείς ότι είναι σημαντικό για εκείνον, είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι είσαι δεμένη πραγματικά μαζί του. Αυτές οι πράξεις εκτίμησης μπορεί να είναι μικρές αλλά πιο σημαντικές από άλλες, πιο κραυγαλέες εκφράσεις αγάπης.

«Αν θεωρείς ότι υπερβάλλει, προσπάθησε να τον κάνεις να το ξεχάσει», συμβουλεύει η Laura Berman. «Άφησε στην άκρη τις απόψεις σου σε κάτι που ενδιαφέρει τον σύντροφό σου», προσθέτει.

Δείτε επίσης: 5 «βήματα» για να προκαλέσεις οργασμό του τραχήλου!

Έτσι, την επόμενη φορά που ο σύντροφός σου φρικάρει για κάτι χαζό, θυμήσου τη συμβουλή και κάνε το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείς. Άκουσε τον και βοήθησέ τον να το φτιάξει.

bovary.gr