Κάμα σούτρα: Αυτές είναι οι 6 καλύτερες στάσεις για να τελειώσεις ξανά και ξανά

Κάμα σούτρα: Αυτές είναι οι 6 καλύτερες στάσεις για να τελειώσεις ξανά και ξανά

Το σ*ξ είναι μια απόλαυση που, ακόμα και αν δεν γίνεται συχνά, ειδικά αν είστε γονείς, πρέπει να γίνεται καλά!

Κι επειδή καλά είναι και τα προκαταρκτικά, αλλά απαιτούν χρόνο που κάποιες φορές δεν έχουμε, η απόλαυση είναι πιο εύκολο να βρεθεί στο… κυρίως πιάτο- αν ξέρουμε τις σωστές στάσεις που θα μας ικανοποιήσουν. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ερωτευόμαστε μόνο 3 ανθρώπους στη ζωή μας: Τον καθένα για ξεχωριστό λόγο!

να θυμάστε πάντα δύο πράγματα στο σεξ: πρώτον, οι άντρες θέλουν να παίρνουμε πρωτοβουλίες πού και πού και δεύτερον, βλέποντάς μας να το ευχαριστιόμαστε, το ευχαριστιούνται κι εκείνοι διπλά…

Μην πείτε «όχι» μέχρι να τη δοκιμάσετε: Η στάση της Αμαζόνας

Είναι απολαυστικό να είμαστε από πάνω αλλά ακόμα πιο απολαυστικό είναι όταν βρούμε το ακριβές σημείο για την κορύφωση. Με την στάση της Αμαζόνας, σας εγγυόμαστε ότι θα το πετύχετε.

Πώς θα την εκτελέσετε: ζητήστε από τον σύντροφό σας να ξαπλώσει και να φέρει τα πόδια του στο ύψος του στήθους του. Εσείς κάντε βαθύ… κάθισμα στο επίμαχο σημείο και επικεντρωθείτε στην ικανοποίησή σας.

Γιατί θα σας αρέσει: Η στάση αυτή σας δίνει την ευκαιρία για βαθιά διείσδυση, λόγω του ότι τα πόδια του συντρόφου σας δεν αποτελούν εμπόδιο, ενώ μπορείτε να κινείστε ελεύθερα μέχρι να βρείτε το «σημείο» σας, είτε για να πετύχετε κολπικό είτε κλειτοριδικό οργασμό.

2. Στο πλάι για έκρηξη όλων των αισθήσεων! (Ή αλλιώς Anjou)

Πιθανώς να μην σας φαίνεται πρωτότυπη στάση αλλά είναι κλασική αγαπημένη και με μεγάλες πιθανότητες… επιτυχίας.

Πώς θα την εκτελέσετε: Εσείς ξαπλώνετε στο πλάι και ο σύντροφός σας είναι επίσης στο πλάι με σηκωμένο το πάνω μέρος του κορμού του. Κρατάτε τα πόδια κλειστά και λυγισμένα για να αισθανθείτε ακόμα περισσότερο την τριβή από τη διείσδυση. Παράλληλα, ο παρτενέρ σας – ή και εσείς- μπορεί να σας χαϊδεύει στην κλειτορίδα και να φιλάει το στήθος σας.

Γιατί θα σας αρέσει: η τριβή διευκολύνει πολύ τον οργασμό ενώ όταν ο σύντροφός σας «παίζει» και με τ’ άλλα σημεία του σώματός σας, έχετε πολλαπλά μέτωπα απόλαυσης.

3. Επόμενη στάση… δελφίνι: Για εκρηκτική απόλαυση

Επειδή μας αρέσει πολύ να έχει και ο άντρας τον έλεγχο, αυτή η στάση θα δώσει σε εσάς μια αξιομνημόνευτη κορύφωση και σ ‘ εκείνον την ικανοποίηση ότι έχει τον έλεγχο και φυσικά ότι σας ικανοποιεί.

Πώς θα την εκτελέσετε: αρχικά ξαπλώνετε και σηκώνετε τη λεκάνη και τα πόδια μέχρι να φτάσετε στο ύψος του πέους του συντρόφου σας. Ο άντρας στηρίζεται στα γόνατα και σας κρατάει από τη μέση. Αν η στάση σας φαίνεται κουραστική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μαξιλάρια για να μην πιαστείτε, αν και μάλλον δεν θα έχετε εκεί το μυαλό σας εκείνη την ώρα.

Γιατί θα σας αρέσει: η γέφυρα που σχηματίζεται με το σώμα σας επιτρέπει βαθιά διείσδυση που σε συνδυασμό με το άνοιγμα των ποδιών υπόσχεται μια τέλεια κορύφωση. Επιπλέον, ο παρτενέρ σας, κρατώντας σας από τη μέση, έχει τον πλήρη έλεγχο και σας «κουμαντάρει».

Δείτε επίσης: Γι'αυτό είσαι ακόμη μόνη και δεν έχεις σχέση... Το έχεις σκεφτεί;

4. Στάση- συνδετήρας για να γίνετε… αυτοκόλλητοι

Πώς θα την εκτελέσετε: σ’ αυτή τη στάση έχετε και πάλι τα ηνία. Ανεβαίνετε πάνω κανονικά με τη διαφορά ότι γέρνετε προς τα πίσω και στηρίζετε το βάρος στα χέρια σας. Παράλληλα, ο παρτενέρ σας μπορεί να σας χαϊδεύει παντού, επομένως η απόλαυση είναι και πάλι πολλαπλή. Προτιμήστε την ειδικά στην περίπτωση που ο παρτενέρ σας έχει χαρίσματα- θα την ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο.

Γιατί θα σας αρέσει: η γωνία διείσδυσης που σχηματίζεται θα σας δώσει απίστευτα ικανοποίηση και ένα μοναδικό… τέλος ενώ είναι ξεκούραστη και για τους δύο.

5. Η σφίγγα: Αργά και βασανιστικά!

Πώς θα την εκτελέσετε: ξαπλώνετε μπρούμυτα με το βάρος στα χέρια σας και το ένα σας πόδι λυγισμένο στο πλάι. Ο παρτενέρ στηρίζεται κ αυτός στα χέρια του (τα πόδια του μένουν τεντωμένα) και διεισδύει από πίσω. Οι ωθήσεις είναι προτιμότερο να γίνονται αργά για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Γιατί θα σας αρέσει: η πίεση που θα νιώθετε από το σώμα του συντρόφου σας σε συνδυασμό με τον αργό ρυθμό και τη βαθιά διείσδυση δεν θα σας αφήσουν καθόλου ασυγκίνητες.

6. Τα ψαλίδια που σας χαρίζουν απόλαυση

Πώς θα την εκτελέσετε: Ξαπλώνετε, βάζοντας ένα μαξιλάρι στη μέση σας, και ο σύντροφός σας πετυχαίνει βαθιά διείσδυση. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα είναι προτιμότερο να είναι όρθιος και να βρίσκει αντίσταση στην άκρη του κρεβατιού. Έπειτα, ανοίγει τα πόδια σας με τα χέρια του.

Γιατί θα σας αρέσει: Το άνοιγμα των ποδιών θα λειτουργήσει διεγερτικά. Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα…