"Το σ*ξ με τον σύντροφό μου έχει γίνει βαρετό! Πως μπορούμε να βρούμε το πάθος ξανά;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Ο ανδρολόγος του Youweekly.gr, Κωνσταντίνος Ρόκκας (krokkas.gr, rokkask@yahoo.gr) βρίσκεται εδώ να σας λύσει κάθε απορία.

Η ερώτηση της εβδομάδας: - Διαβάστε παρακάτω...

Τελευταία η ερωτική σχέση με τον σύντροφό μου, που είμαστε μαζί εδώ και 5 χρόνια, έχει καταντήσει βαρετή. Πώς μπορούμε να ξαναβρούμε το πάθος που είχαμε και να γίνουμε πιο περιπετειώδεις στο σεξ; Άννα

Δείτε ακόμη: Στοματικό σ*ξ: Τι σκέφτονται τελικά οι γυναίκες όταν το κάνουν

Απάντηση:
Αγαπητή Άννα, τα περισσότερα ζευγάρια μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και σεξουαλικής επαφής πολλές φορές βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου το σεξ γίνεται λίγο βαρετό και, ακόμα χειρότερα, αρκετά προβλέψιμο. Σε αυτή την περίπτωση οι σεξουαλικές επαφές αραιώνουν γιατί στην πραγματικότητα και οι δύο σύντροφοι τις αποφεύγουν. Ο κίνδυνος σε αυτή την περίπτωση είναι να αναζητήσουν κάποιον/α άλλο/η σύντροφο έτσι ώστε να διανθίσουν την ερωτική τους ζωή.

Το πρώτο που πρέπει να γίνει λοιπόν είναι να σταματήσει να υπάρχει προγραμματισμός στο σεξ. Θα πρέπει η επαφή να έχει τον χαρακτήρα του απρόβλεπτου τόσο σε χρόνο όσο και σε χώρο. Θα πρέπει επίσης να μιλήσετε για τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες που έχει εκείνος κι εσύ έτσι ώστε να μπορέσετε κάποιες από αυτές να τις πραγματοποιήσετε για να μην κάνει «κοιλιά» η σεξουαλική σας ζωή.

Δείτε ακόμη: "Πώς ένα τρίο παραλίγο να καταλήξει σε φονικό!" Σοκαριστικό - Αληθινή εξομολόγηση!

Μη διστάσεις να κάνεις πράγματα έξω από τα καθιερωμένα τα οποία αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι αλλά ντρέπεσαι να πραγματοποιήσεις. Αιφνιδίασε τον σύντροφό σου και είμαι βέβαιος ότι κι αυτός θα νιώσει μια ευχάριστη έκπληξη.