Κορίτσια δώστε βάση: Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο πρώτο ραντεβού!

Κορίτσια δώστε βάση: Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο πρώτο ραντεβού!

Το πρώτο ραντεβού είναι κάτι σαν την πρώτη επαφή του ουρανίσκου με μια άγνωστη γεύση. Ετσι είτε θα αρέσει είτε όχι, με την πρώτη περίπτωση βέβαια, να δίνει την ευκαιρία αλλά και το κίνητρο να δοκιμάσετε ξανά.

Γοητευτήκατε από εκείνον και νιώσατε, ότι επιτέλους ο έρωτας σας χτύπησε με τα βέλη του έπειτα από πολύ καιρό και τώρα πια ήρθε η στιγμή για να τον κερδίσετε. Διαβάστε παρακάτω...

Η αναμονή για την πρώτη συνάντηση με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο είναι συναρπαστική. Παρόλα αυτά, χαρακτηρίζεται σχεδόν πάντοτε από αγωνία και άγχος.

Τα λάθη που προκαλούνται εξαιτίας αυτών των παραγόντων μπορεί βέβαια να είναι καταστροφικά, αφού υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που δημιουργούν την εντύπωση, ότι τελικά δεν ενδιαφέρεστε και τόσο ή ότι τον κρίνετε ως ακατάλληλο.

Δείτε ακόμη: Ένας άντρας αποκαλύπτει: "Τι κάνει ένας καλό εραστής για να σε πλησιάσει..."

Η γλώσσα του σώματος «μιλάει» αρνητικά

Ενδεχομένως να θεωρείται, πως οι πρώτη εικόνα που δίνετε στον υποψήφιο σύντροφο σας προκύπτει από τα λεγόμενα σας, από το λεξιλόγιο και τη φρασεολογία σας, ωστόσο το 50% όσων εννοείτε μεταφέρεται ως μήνυμα στον δέκτη μέσω της γλώσσας του σώματος. Μπορεί έτσι να του λέτε «ναι» με το στόμα σας, αλλά «όχι» με το σώμα σας. Φροντίστε ώστε η γλώσσα του σώματος να ανταποκρίνεται πλήρως σε όσα επιθυμείτε να δείξετε. Καθίστε σωστά δίπλα του, έχοντας στραμμένο το κορμί σας προς εκείνον. Μείνετε χαλαρές έχοντας κάτω τους ώμους και ποτέ μην σταυρώνετε τα χέρια σας. Πλησιάστε τον ελάχιστα όταν μιλάει ώστε να του δείξετε ότι τον ακούτε με προσοχή.

Η φωνή σας παραμένει μονότονη και αδιάφορη

Ο τόνος της φωνής σας είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα καθορίσει το μήνυμα που περνάτε στον άνθρωπο με τον οποίο έχετε βγει, αλλά και την προοπτική αυτής της γνωριμίας. Δεν χρειάζεται να φωνάζετε ή να τσιρίζετε για να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του, ούτε όμως και να βρεθείτε στο άλλο άκρο, δηλαδή να έχετε μια αδιάφορη φωνή. Προσθέστε απλά μικρές πινελιές σε αυτήν. Γίνετε πιο αισθησιακή ή ναζιάρα όταν πρέπει, δώστε έμφαση σε εκείνα που θέλετε να προσέξει ή σε οτιδήποτε τον αφορά και τον κολακεύει.

Δίνετε γενικές απαντήσεις

Η καλή επικοινωνία αποτελεί ένα πρώτο βήμα για να καταλάβετε αν ταιριάζετε με το συγκεκριμένο άνθρωπο, όμως αυτό που σας δένει τελικά είναι οι λεπτομέρειες. Αν λοιπόν εσείς προτιμάτε είτε λόγω αμηχανίας είτε λόγω ανασφάλειας τις γενικές απαντήσεις σε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις, τότε δίνετε την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε. Για να δυσκολευτείτε λιγότερο, κάντε μικρές πρόβες στο σπίτι σας μπροστά από έναν καθρέφτη ή και με φίλους.

Προτιμάτε τις απόλυτες και αυστηρές απαντήσεις

Πολλές φορές συμβαίνει ασυναίσθητα, μα αν παρατηρήσετε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε στη ροή του λόγου σας, θα εντοπίσετε συχνά απόλυτες και αυστηρές φράσεις όπως «πρέπει», « δεν» και «ποτέ». Αυτές και άλλες παρόμοιες επηρεάζουν αρνητικά τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου που βρίσκεται απέναντι σας.

Αποφεύγετε να χαμογελάσετε

Λένε, ότι ένα γλυκό χαμόγελο έχει τη δύναμη να αλλάξει πραγματικά την ημέρα ενός ανθρώπου. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε αυτήν την ιδιότητα του προκειμένου να κερδίσετε τον άντρα που ερωτευτήκατε; Το χαμόγελο αποτελεί ένδειξη οικειότητας και συμπάθειας. Δηλώνει οτι απολαμβάνετε τη στιγμή, ενώ είναι σημάδι ενός φιλικού και προσιτού χαρακτήρα.

Πηγή: bovary.gr