6 σωτήρια tips για κάθε «μικροσκοπική» κοπέλα που θέλει να φιλήσει το ψηλό αγόρι της!

6 σωτήρια tips για κάθε «μικροσκοπική» κοπέλα που θέλει να φιλήσει το ψηλό αγόρι της!

Αν είσαι από τα κοντά κορίτσια που το ύψος τους αγγίζει με το ζόρι το 1.60, τότε είμαι σίγουρη πως αντιμετωπίζεις διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά σου. Ξέρεις τι θα πει να κονταίνεις κάθε παντελόνι που αγοράζεις, ενώ έχεις βρει το δικό σου τρόπο να φτάνεις τα πράγματα, που βρίσκονται στο πιο ψηλό ράφι του σπιτιού. Παρόμοια προβλήματα βέβαια, αντιμετωπίζεις και με τη σχέση σου, ειδικά αν έχεις ψηλό αγόρι.

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι κοντούλα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό επίσης, στο να είσαι κοντούλα και να βγαίνεις με κάποιον πολύ ψηλό. Μην κοιτάς τις φωτογραφίες που είστε δίπλα δίπλα και κάνει μπαμ η διαφορά σας! Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεσαι μερικές συμβουλές για τα πρακτικά ζητήματα. Πόσο αμήχανο κι εκνευριστικό είναι να θέλεις να φιλήσεις τον άλλον και να μην τον φτάνεις! Διαβάστε παρακάτω...

Μην ανησυχείς, επειδή κι εγώ συμπάσχω, σου έχω μερικά χρήσιμα tips για να μπορέσεις να φιλήσεις, μικροσκοπική μου φίλη, το ψηλό αγόρι σου:

Δείτε ακόμη: Είναι η απιστία το τέλος μιας σχέσης;

#1 Γίνε για λίγο μπαλαρίνα
Αν μικρότερη πήγαινες μπαλέτο, τότε σίγουρα θα θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που η δασκάλα σου, σε ανάγκαζε να στέκεσαι συνεχώς στις μύτες των ποδιών σου... Ε λοιπόν, κάτι ήξερε! Ναι μεν, τα ψηλοτάκουνα είναι η ιδανική λύση για να φτάνεις το αγόρι σου, αλλά προφανώς δεν μπορείς να τα φοράς όλη τη μέρα. Αν λοιπόν, θέλεις να μειώσεις τη διαφορά ύψους μεταξύ σας όταν φιλιέστε, στάσου στις μύτες των ποδιών σου. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, πάλι σαν παιδάκι του θα δείχνεις, αλλά για εκείνα τα γρήγορα φιλάκια είναι ό,τι πρέπει. Αν φοβάσαι πως θα χάσεις την ισσοροπία σου, μπορείς να στηρίζεσαι με την πλάτη σου σ' έναν τοίχο ή ακόμα καλύτερα... πάνω του!

Δείτε ακόμη: Υπάρχει περίπτωση να σε κερατώσει αν κάνει καλό σ*ξ;

#2 Κλέψε ιδέες από τα φιλιά του κινηματογράφου
Μαντεύω πως απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σου, να προσπαθείς να φτάσεις το σύντροφό σου κάθε φορά που θέλεις να φιληθείτε. Εάν ωστόσο έχει δυνατά μπράτσα, άφησε τον να σε σηκώσει στα χέρια του και να πάρει τον έλεγχο χαρίζοντάς σου ένα φιλί βγαλμένο από το σινεμά. Ξέρεις από αυτά που το αγόρι σηκώνει στον αέρα την κοπέλα του, τη γυρίζει μια σβούρα και τη φιλάει όσο πιο ρομαντικά γίνεται. Αααχ! Επίσης, δε χρειάζεται να σε κρατάει στα χέρια του όση ώρα φιλιέστε. Μπορεί να σε στηρίξει σ' έναν τοίχο ή σε οτιδήποτε υπάρχει εκεί γύρω. Γίνετε δημιουργικοί!

#3 Δε θέλει κόπο, θέλει... καλό μάτι
Το πιο πιθανό (και λογικό) είναι να μην παρατηρείς το χώρο γύρω σου κάθε φορά που φιλιέστε! Ωστόσο, είναι χρήσιμο να αρχίσεις να ψάχνεις τριγύρω για πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ψηλώσεις λιγουλάκι. Αν υπάρχει για παράδειγμα ένα παγκάκι, κάποιο σκαλοπάτι, ένα υπερυψωμένο πεζούλι, ακόμα κι η άκρη του πεζοδρομίου μπορεί να σου χαρίσει μερικούς έξτρα πόντους. Μήπως πήρε το μάτι σου ένα παρατημένο καφάσι; Πάρτο κι ανέβα πάνω. Με την απαραίτητη προσοχή φυσικά, γιατί αν πέσεις, πέρα από μικροσκοπική, θα είσαι και κουτσή και δεν το θέλουμε αυτό!

Δείτε ακόμη: Αυνανισμός στην εφηβική ηλικία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται!

#4 Σώμα με σώμα, στόμα με στόμα
Ανεξάρτητα από τη θέση που βρίσκεσαι όταν φιλιέστε, φρόντισε να έχετε συνέχεια σωματική επαφή. Με άλλα λόγια, κόλλησε πάνω του. Όχι μόνο επειδή τον αγαπάς, αλλά και για να μην πέσεις. Αγκάλιασε τον από τη μέση, από την πλάτη, από οπουδήποτε θες! Για να μην αναφέρω τη ζεστασιά που θα νιώσετε και την τρυφερότητα εκείνης της στιγμής! Νομίζεις πως θα διαμαρτυρηθεί για την σφιχτή αγκαλιά; Τη θέλει όσο εσύ, απλώς δεν το παραδέχεται!

#5 Εκμεταλλεύσου τις στιγμές που είστε στο ίδιο ύψος
Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει μικρότερη διαφορά ύψους όταν είστε καθιστοί ή ξαπλωμένοι. Ώρα για φιλάκια λοιπόν! Όπου κι αν βρίσκεστε, πάντα υπάρχει κάτι που μπορείτε να καθίσετε. Αν είστε για βόλτα, σταθείτε σε ένα παγκάκι κι απολαύστε τη θέα, ενώ φιλιέστε. Αν είστε πάλι σε μαγαζί, μικρό το πρόβλημα. Αν είστε βέβαια σε σπίτι, ακόμα καλύτερα! Ξέρεις σε πόσα μέρη μπορείτε να... φιληθείτε; Τη συνέχεια την αφήνω να εννοηθεί!

#6 Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να το συζητήσετε
Μπορεί τα ακριβά αρώματα να μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια, αλλα έχεις κι εσύ τις άβολες στιγμές σου λόγω του ύψους σου. Ωστόσο, μη φοβάσαι πως το αγόρι σου θα σε περάσει για γκρινιάρα ή κομπλεξική, εάν θελήσεις να του μιλήσεις γι' αυτές. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει καταλάβει ότι νιώθεις περίεργα, λόγω του ύψους του. Κι εκείνος σε αγαπάει και θέλει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας, οπότε θα σε ακούσει. Άσε που ποτέ δεν ξέρεις αν θέλει να σου προτείνει κάποια πράγματα να δοκιμάσετε. Μια συζήτηση μόνο καλό μπορεί να σας κάνει, γι΄αυτό μην την αποφεύγεις!

Πηγή : Neopolis.gr