Αποκάλυψη τώρα! 7 σκέψεις που κάνει την ώρα του.. στοματικού!

Αποκάλυψη τώρα! 7 σκέψεις που κάνει την ώρα του.. στοματικού!

ΏΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. Η σπέσιαλ περιποίηση που του κάνεις τον ηρεμεί όπως ένα μασάζ. Αν τον δεις χαμένο στις σκέψεις του δεν είναι ότι δεν του αρέσει ή βαριέται, απλώς το απολαμβάνει.

BALL PLAYING. Θέλει πολύ να ασχοληθείς με τους όρχεις του αλλά υπό προϋποθέσεις: Όχι απότομα για να μην πονέσει, όχι συνέχεια γιατί θα τελειώσει πιο σύντομα. Διαβάστε παρακάτω...

ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αποτυχημένο στοματικό απλώς οι λεπτομέρειες… κάνουν τη διαφορά. Για παράδειγμα, αν θα τον δαγκώσεις, αν θα το κάνεις με ρυθμό και αν όντως σου αρέσει ή απλώς γίνεται διεκπεραιωτικά.

ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ. Επειδή του αρέσει πολύ αυτό που του κάνεις, προσπαθεί να μην τελειώσει αμέσως και να το απολαύσει περισσότερο.

Δείτε ακόμη: Σ*ξ στο αυτοκίνητο: Αυτές είναι οι… πιο βρώμικες στάσεις!

ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ. Βλέπει το κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα σου από ψηλά και προσέχει λεπτομέρειες πάνω σου που δεν είχε δει μέχρι τώρα. Μη σε αγχώνει αν δεν έχεις τέλεια μαλλιά, εκείνος σε θαυμάζει!

ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; Ιδανικά –όπως και κάθε άντρας– θέλει να έρθει σε οργασμό ενώ έχεις το πέος του μέσα στο στόμα σου. Είναι η κορυφαία
φαντασίωση για εκείνον αλλά όχι απαραίτητα και για σένα. Για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως κι αν δεν σου αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα, πες του εσύ πού θα ήθελες να συμβεί… το μοιραίο!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! Όταν έχεις βρει τον ιδανικό ρυθμό και όσο εκείνος οδεύει προς την κορύφωση, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις.