Για να μην κουράζεσαι! 2+1 τύποι άντρα που δεν έχουν ιδέα από σ*ξ!

Για να μην κουράζεσαι! 2+1 τύποι άντρα που δεν έχουν ιδέα από σ*ξ!

Ονειρεύεσαι την πρώτη σας νύχτα από την αρχή της γνωριμίας σας και φαντάζεσαι περιστέρια και μπαλόνια στον ουρανό. Η πραγματικότητα όμως σε απογοητεύει λίγο και φτάνεις στο εξής δίλημμα; Φεύγεις ή μένεις και ξεκινάς εντατικά μαθήματα στον καλό σου;

Μάθημα #1 Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Aυτά τα τρία πράγματα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όταν χωρίζεις

Ο ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ
Σε πολλές ταινίες θα έχεις δει σκηνές με έναν άντρα που εκσπερματίζει στα προκαταρκτικά, πριν καν γίνει η διείσδυση, πριν καν προλάβουν να βγουν τα ρούχα. Σου θυμίζει κάτι από την πραγματική σου ζωή; Σε πολλές γυναίκες όντως θυμίζει… Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνει το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει. Αν ο σύντροφός σου δυσκολεύεται να κρατηθεί, ίσως να είναι αποτελεσματικό να περιμένεις για τη δική σου ικανοποίηση τον… δεύτερο γύρο! Δηλαδή αρχικά μπορείς να τον βοηθήσεις με τα προκαταρκτικά ώστε να ολοκληρώσει μόνος του και λίγη ώρα αργότερα να ξεκινήσετε μαζί τον δεύτερο γύρο όπου θα μπορεί να ικανοποιήσει και σένα.

Εκεί μπορείς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να φτιάξεις την ερωτική ατμόσφαιρα που θέλεις και να ξεκινήσει το παιχνίδι με πιο δίκαιους όρους. Στην περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπη με την αντίθετη κατάσταση, δηλαδή να περνάνε αιώνες μέχρι να τελειώσει ο σύντροφός σου εσύ μπορεί να βιώνεις αισθήματα από βαρεμάρα μέχρι μούδιασμα. Αν το κάνει για να παρατείνει την απόλαυση και δεν αντιλαμβάνεται ότι ο υπερβολικά πολύς χρόνος μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα, δοκίμασε να τον προτρέψεις να έρθετε μαζί σε οργασμό όταν νιώσεις εσύ έτοιμη. Προκάλεσέ τον ψιθυρίζοντας στο αυτί του πώς νιώθεις και τι θέλεις να κάνεις ή βοήθησέ τον κάνοντας στοματικό.

Μάθημα #2

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν άντρες που οι γνώσεις και οι δεξιότητές τους στο κρεβάτι είναι σε πολύ junior επίπεδα. Είτε γιατί είχαν λίγες εμπειρίες είτε γιατί ποτέ δεν παραπονέθηκε κάποια σύντροφός τους στο παρελθόν. Ο άντρας αυτός μπορεί να εκπαιδευτεί με διάφορους τρόπους όπως το phone sex ή το sexting που θα τον κάνει να μη νιώθει τόσο ντροπή όταν είναι δίπλα σου και θα καταλάβει τι θέλεις να κάνετε στο κρεβάτι χωρίς να του το λες απευθείας και να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Επίσης μπορείς να παίρνεις εσύ τα ηνία και να ξεκινάς το παιχνίδι και μόλις ολοκληρώνεις αυτά που θέλεις να κάνεις να του ζητάς να κάνει το ίδιο.

Δείτε ακόμη:Πώς ξεπερνιέται η απιστία; "Τον συγχώρεσα, αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, θέλω να πονέσει"

Μάθημα #3

ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Το spanking είναι μια αγαπημένη συνήθεια ανάμεσα στα ζευγάρια, αρκεί να το ευχαριστιούνται και οι 2 και να παραμένουν ασφαλείς. Το ίδιο ισχύει και για το kinky σεξ που περιλαμβάνει δαγκωνιές, χειροπέδες κλπ. Ο ενθουσιασμός, ο πόθος και η απερισκεψία ίσως φέρουν αντίθετα αποτελέσματα στην επαφή με τον σύντροφό σου. Αν νιώθεις περισσότερο πόνο από ηδονή τότε έχεις δύο επιλογές: Ή του δείχνεις ακριβώς πώς θέλεις να σε αγγίζει ή του λες ξεκάθαρα ότι σε ενοχλεί αυτό που κάνει και ότι πρέπει να το σταματήσει. Αν θες να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ, κάνε και σε αυτόν ακριβώς ό,τι σου κάνει για να δεις αν θα του αρέσει εξίσου.