Σκέφτεσαι να κάνεις πρωκτικό σ*ξ και δεν ξέρεις τι πρέπει να προσέξεις;Το Youweekly.gr σε προειδοποιεί...

Σκέφτεσαι να κάνεις πρωκτικό σ*ξ και δεν ξέρεις τι πρέπει να προσέξεις;Το Youweekly.gr σε προειδοποιεί...

Το πρωκτικό σ*ξ είναι μια υπόθεση που απασχολεί πολλές γυναίκες- αφού οι απορίες γύρω από αυτό αποτελεί ταμπού.

Όπως και κάθε άλλη σεξουαλική πράξη- έτσι και αυτό-είναι κάτι που πρέπει να προετοιμάσετε σωστά. Διαβάστε παρακάτω...

Προπόνηση

Το σημαντικότερο είναι να απολαύσετε την εμπειρία και η εκπαίδευση είναι απαραίτητη προϋπόθεση γι'αυτό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να λύσετε οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμηχανία - είτε πρόκειται για υγιεινή είτε είναι η ψυχολογία. Μην βιάζεστε σε αυτό εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι.

Δείτε ακόμη: Ένας άντρας γράφει: 24 πράγματα που θέλει να σου πει για το σ*ξ αλλά...δεν μπορεί!

Μιλήστε ανοιχτά

Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας έχετε συζητήσει την ιδέα του πρωκτικού σεξ και τι σας αρέσει και τι όχι.Συζητήστε και καθορίστε το επίπεδο που θέλετε να προχωρήσετε... αφού δεν γίνεται μπαμ και κάτω. Αν γνωρίζετε τι έχετε να περιμένετε θα νιώσετε σίγουρα ασφάλεια.

Κάντο μόνη σου

Με τον ίδιο τρόπο που ο αυνανισμός είναι και χρειαζόταν «εξερεύνηση» για να καταλάβεται τι σας αρέσει και τι όχι- το ίδιο ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.Οι πρωκτικές χάντρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εκπαιδεύσετε τον πρωκτό σας μόνοι σας.

Δείτε ακόμη: 9 tips για να ...απιστήσεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι ποτέ!

Υγιεινή
Πριν από το πρωκτικό σεξ, υπάρχουν σίγουρα τεχνικές καθαρισμού, όποτε καλό θα ήταν να κάνετε μια προεργασία για μην αισθανθείτε το αίσθημα «θέλω να πάω τουαλέτα»- κάτι το οποίο δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση.