"Θέλω να πείσω την κοπέλα μου να κάνουμε τρίο! Πως να το κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Είμαι σε μία σχέση εδώ και 5 χρόνια και παρ’ ότι η σεξουαλική μας ζωή είναι αρκετά καλή, σκέφτομαι να πείσω την κοπέλα μου να πειραματιστούμε λίγο. Πώς μπορώ να την καταφέρω για να κάνουμε ένα τρίο; Γιώργος

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας. Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητέ Γιώργο, όπως έχουμε ξανααναφέρει στη σεξουαλική ζωή μεταξύ δύο ενηλίκων όλα επιτρέπονται αρκεί να υπάρχει η συναίνεση και των δύο και να μη διακινδυνεύει η σωματική υγεία κανενός. Πολλά ζευγάρια πειραματίζονται με διάφορους τρόπους έτσι ώστε να προσθέσουν ποικιλία στην ερωτική τους ζωή.

Δείτε ακόμη: 10 tips για να τον κάνεις να «κολλήσει» μόνο και μόνο από τα μηνύματα που θα του στείλεις!

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να προσθέσουν ένα τρίτο άτομο, άνδρα ή γυναίκα, στη σεξουαλική τους πράξη. Το άτομο αυτό συνήθως είναι κάποιος γνωστός τους και σπανιότερα κάποιο άγνωστο άτομο.

Επίσης, πιο εύκολα γίνεται αποδεκτό από μία γυναίκα να προστεθεί μία άλλη γυναίκα ακόμα στην επαφή παρά ένας άνδρας. Αν προστεθεί όμως μια άλλη γυναίκα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μοιραστείς το ενδιαφέρον σου και στις δύο χωρίς να παραμελήσεις τη μόνιμη σύντροφό σου γιατί έτσι μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις.

Δείτε ακόμη: Πρωκτικό σ*ξ: Πόσο βαθιά πρέπει να μπαίνει το πέος και πότε μπορεί να σου βγει το έντερο έξω;

Αν το θέλεις λοιπόν δεν έχεις παρά να το προτείνεις και να δεις αν και εκείνη πραγματικά το επιθυμεί.