Ένας άντρας αποκαλύπτει: 5 μυστικά που δεν θα σου πει ποτέ ο φίλος σου για την πρώτη του φορά!

Ένας άντρας αποκαλύπτει: 5 μυστικά που δεν θα σου πει ποτέ ο φίλος σου για την πρώτη του φορά!

Συνήθως οι άντρες μιλάνε για τις ερωτικές επιδόσεις του σε άλλους άντρες και νιώθουν πιο άνετα να μιλήσουν στην κοπέλα τους για τις εμπειρίες τους.

Όμως η μόνη φορά που δεν θα αποκαλύψουν πολλά είναι η πρώτη τους φορά αλλά και το τι έκαναν... για να προετοιμαστούν κατάλληλα! Δες τι -κατά πάσα πιθανότητα- δεν θα σου πει ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

1 ΕΨΑΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ GOOGLE Μπορεί να μην βρήκε όσες απαντήσεις ήθελε σε ερωτικές ταινίες ή από πληροφορίες φίλων του οπότε ανέτρεξε στο διαδίκτυο. Ε, και τις βρήκε.

Δείτε ακόμη: 10 tips για να τον κάνεις να «κολλήσει» μόνο και μόνο από τα μηνύματα που θα του στείλεις!


2 ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Και πριν θυμώσεις να σου πούμε ότι δεν το κάνει επειδή αδιαφορεί για σένα. Προσπαθεί απλώς να αποσπάσει τον εαυτό του από την έντονη ερωτική έλξη που αισθάνεται για να μην τελειώσει γρήγορα.

3 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ Φυσικά και σκέφτεται αν όντως του συμβαίνει κι αν θα πάψει (επιτέλους!) να είναι παρθένος. Την περίμενε τόσο καιρό αυτήν τη στιγμή και θέλει να πανηγυρίσει σαν τρελός. Και, βέβαια, φοβάται ότι θα γελοιοποιηθεί μπροστά σου.

4 ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ; Έχει τρελό άγχος να μάθει τις επιδόσεις του γιατί πάντα υπάρχει μια μικρή (ή και μεγαλύτερη) ανασφάλεια. Ειδικά αν είσαι κι εσύ ντροπαλή και δεν εκδηλώνεσαι ανοιχτά, θα του είναι πιο δύσκολο να πιστέψει στον εαυτό του.

5 ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ Μπορεί να νιώσει λίγο άβολα να σ’ το ζητήσει, θα κάνει, όμως, ό,τι μπορεί για να σου δείξει ότι θέλει μετά να μείνετε αγκαλιά στο κρεβάτι. Εξάλλου, η ιδέα για έναν δεύτερο γύρο είναι πάντα κάτι παραπάνω από ελκυστική.