Το καλοκαίρι πλησιάζει! Αυτές είναι οι στάσεις για να απολαύσεις το σ*ξ στην παραλία!

Όσα πρέπει να ξέρεις...

Το καλοκαίρι πλησιάζει! Αυτές είναι οι στάσεις για να απολαύσεις το σ*ξ στην παραλία!

Ο καιρός ανοίγει, η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει και οι εξορμήσεις σου στην παραλία θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Αυτό σημαίνει ότι το σεξ στην παραλία είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα ζήσεις (και) φέτος μάλλον παραπάνω από μια μόνο φορά.

Παρακάτω θα βρεις τις 2 ιδανικές στάσεις για να απολαύσεις το σεξ στην παραλία στο έπακρο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στοματικό σ*ξ: "Μυστικά" που θα σε κάνουν περιζήτητη!

Ο «βράχος»
Στάση βολική, πρακτική και εγγυημένη για τον συγκεκριμένο χώρο. Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ κάθεσαι, με βαθύ κάθισμα, πάνω στο πέος του. Προσοχή! Στηρίζεσαι κανονικά στις φτέρνες σου, ενώ το σώμα σου λειτουργεί σαν… ασανσέρ, ανεβοκατεβαίνοντας στο πέος του καλού σου.

Η «γοργόνα»
Στην συγκεκριμένη στάση, ο οργασμός είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένος, ενώ δεν απαιτείται ιδιαίτερη σωματική κόπωση, τουλάχιστον από την πλευρά σου. Επιλέγεις το σημείο, όπου το κύμα «χτυπάει» στην αμμουδιά και ξαπλώνεις μπρούμυτα με το κεφάλι σου ελαφρώς σηκωμένο. Τα πόδια σου είναι σχεδόν κλειστά, σαν της γοργόνας, με τον σύντροφό σου να παίρνει θέση και αυτός μπρούμυτα από πάνω σου, στηριζόμενος στα χέρια του. Έτσι, διεισδύει στον κόλπο σου, ενώ το «χτύπημα» του κύματος στο σώμα στο κατά πάσα πιθανότητα θα σου προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς.

Δείτε ακόμη: Aνέβασε level στο sexting και τρέλανέ τον! Συμβουλές για προχωρημένες!

Προσοχή! Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να βάλεις αντηλιακό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση εκτός από οργασμό θα βιώσεις και ένα ανεπανάληπτο… κάψιμο από τις ακτίνες του ήλιου. Επίσης, σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσεις σεξ μέσα στο νερό, καθώς πιθανά ρεύματα και εναλλαγές στη θερμοκρασία του νερού μπορεί να προκαλέσουν σύσπαση στους μυς του κόλπου σου και κατά πάσα πιθανότητα να βρεθείς «κολλημένη» για τα καλά με τον σύντροφό σου.

Καλή διασκέδαση!

Πηγή: Boro.gr