Σημείο P: Η…πηγή του ανδρικού οργασμού

Σημείο P: Η…πηγή του ανδρικού οργασμού

Εάν μέχρι σήμερα είχες υπόψη σου μόνο το "σημείο G", ήρθε η ώρα να μάθεις ότι το αντίστοιχο… σημείο του άνδρα λέγεται "σημείο P".

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει απίστευτους οργασμούς στον σύντροφό σου. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως κατάλαβες είναι η ερωτογόνος ζώνη του παρτενέρ σου και το γράμμα "P" (ελληνιστί Π), προέρχεται από τη λέξη -"κλειδί", δηλαδή τον προστάτη, μέρος του οποίου και αποτελεί.

Δείτε ακόμη: Πρώτη φορά σ*ξ μαζί του: 9 πράγματα που θέλουν προσοχή

Ουσιαστικά με την διευκρίνιση αυτή, απαντάμε και στο επόμενο ερώτημά σου. Που βρίσκεται; Μα, φυσικά στον προστάτη. Συγκεκριμενα, πρόκειται για έναν αδένα, ο οποίος βρίσκεται σε βάθος 7 εκατοστών από το ορθόν, και είναι το βασικό μέσο της εκσπερμάτισης του άνδρα.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό, ότι για να ερεθιστεί το συγκεκριένο ανδρικό σημείο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της διείσδυσης του δαχτύλου από τον πρωκτό.

Αυτό και μόνο κάνει το όλο ζήτημα ένα θέμα "ταμπού" (και) για τον σύγχρονο άνδρα, καθώς η απόπειρα μιας τέτοιας κίνηση από τη σύντροφό τους, για πολλούς αποτελεί ευθεία αμφοσβήτηση του ανδρισμού τους.

Δείτε ακόμη: Αληθινή ιστορία: Έκανα έρωτα με το αφεντικό μου για να κρατήσω την θέση μου!

Τι λένε, όμως, οι επιστήμονες για αυτό; Πρώτα από όλα, συνιστούν ψυχραιμία. "Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η διαδικασία ερεθισμού του σημείου P να ταυτιστεί με κάποια άλλη σεξουαλικη προτίμηση, όσον αφορά τουλάχιστον στους ετεροφυλόφιλους", τονίζουν.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι ο ερεθισμός του συγκεκριμένου σημείου δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο εσωτερικά.

Αντίθετα, μπορεί να γίνει και εξωτερικά μέσω της τριβής του περινέου, της επιγάνειας δηλαδή μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού.