Στοματικό σ*ξ: Η απόλυτη τεχνική για να "τελειώσει» μια γυναίκα!

Στοματικό σ*ξ: Η απόλυτη τεχνική για να

Το κομμάτι αυτό αφορά κυρίως στους άνδρες εκείνους που απολαμβάνουν να κάνουν στοματικό σεξ στη σύντροφό τους και θέλουν πάση θυσία και με κάθε τρόπο να την ικανοποιήσουν. Φυσικά και θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε και στον δικό σου σύντροφο αν και κάτι μας λέει ότι όλα πάνε… πρίμα στη σεξουαλική σου ζωή.

Υπάρχει όμως στο στοματικό σεξ η απόλυτη τεχνική για να «τελειώσει» μια γυναίκα και μπορείς να διαβάσεις για αυτήν παρακάτω. Έτσι, εφόσον το θέλεις, μπορείς να μεταδώσεις και αυτή την… σημαντική πληροφορία στον καλό σου, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οι πιο άβολες στιγμές στο σ*ξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις χωρίς πανικό!

Τι είναι το στοματικό σεξ;
Το λέει και ο τίτλος: Σεξ με το στόμα. Όμως, φυσικά το ζήτημα δεν είναι η ονομασία, αλλά η ουσία του θέματος. Που δεν είναι άλλη από το να προσφέρει ο καλός σου, στην περίπτωση που συζητάμε, απόλαυση και ηδονή σε σένα με το στόμα του. Αυτό προϋποθέτει… μεράκι για το αντικείμενο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα.

Εάν, δηλαδή, ο σύντροφός σου δεν ευχαριστιέται να σου κάνει στοματικό σεξ, εάν δεν επιθυμεί σαν τρελός η γλώσσα του να έρθει σε επαφή με τον κόλπο σου, τότε όσα και να του πεις, όσα και να του δείξεις θα παραμείνει ανεπίδεκτος μαθήσεως. Γιατί, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «εραστής γεννιέσαι, δεν γίνεσαι».

Πώς θα τον βοηθήσεις;
Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση του άνδρα εκείνου που πραγματικά θέλει να στο κάνει σαν τρελός, απλά δεν έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να τα καταφέρει στον απόλυτο βαθμό. Μην διστάσεις να του μιλήσεις, να του περιγράψεις τι θέλεις και την κρίσιμη ώρα να τον καθοδηγήσεις στα μυστικά του αιδοίου σου. Γιατί κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας. Επίσης, μπορείς να τον βοηθήσεις μαθαίνοντας πώς του αρέσει να είναι η ευαίσθητη περιοχή σου εμφανισιακά. Το σίγουρο είναι πώς χαμένη δεν θα βγεις σε καμία περίπτωση.

Δείτε ακόμη: "Μυρίζει η αναπνοή του άσχημα και ξενερώνω! Πως να του το πω;" O ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Η κίνηση-«ματ»
Πάμε, λοιπόν, και στο θέμα μας. Ποια είναι η κίνηση που πρέπει να κάνει ο καλός σου την ώρα του στοματικού σεξ για να σε κάνει να τελειώσεις μέσα σε κραυγές και σπασμούς ηδονής; Είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα και καθώς έχει το στόμα του ανάμεσα στα πόδια σου, περιποιούμενος την περιοχή του μπικίνι σου χρησιμοποιεί τα χέρια του για να πιάσει απλά τις ρόγες σου. Κατά προτίμηση καλό θα είναι να χρησιμοποιήσει τον αντίχειρα και τον δείκτη του για να «τσιμπήσει» απλά τα συγκεκριμένα σημεία που ως γνωστόν αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ερωτογενείς περιοχές σου.

Boro.gr