Το φλερτ όπως πραγματικά πρέπει να είναι: 5 τρόποι που είχαμε ξεχάσει τελείως!

Τσέκαρέ το...

Το φλερτ όπως πραγματικά πρέπει να είναι: 5 τρόποι που είχαμε ξεχάσει τελείως!

Όταν σκεφτόμαστε τις πιο ρομαντικές κινήσεις που έχουμε δει ή ακούσει, σκεφτόμαστε κάποιον να στέκεται στη βροχή και να μας λέει πόσο ερωτευμένος είναι ή να μας κάνει καντάδα, όμως μετά σκεφτόμαστε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες.

Κι’ όμως, κάποιες μικρές απλές κινήσεις μπορούν να είναι πολύ ρομαντικές και να μην είναι μόνο στα παραμύθια ή σε ταινίες. Μικρές κινήσεις που μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη μας, συμπεριφορές που παλαιότερα θεωρούνταν αυτονόητες, όμως η εποχή των social media και των smartphones μας έχει κάνει να ξεχάσουμε ότι γίνεται και έτσι... Διαβάστε παρακάτω...

Να συναντάς τον άλλον από κοντά.
Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι γονείς σου βρισκόντουσαν στην αρχή της σχέσης τους πιο συχνά από ό,τι τα ζευγάρια βρίσκονται σήμερα; Ένας λόγος μπορεί να είναι ότι δεν στεκόταν εμπόδιο ανάμεσα τους η εξέλιξη της τεχνολογίας και της τυπικής επικοινωνίας. Κάνε εσύ την αρχή, αντί να περιμένεις το Tinder για να γνωρίσεις σύντροφο, επεδίωξε να παρατηρείς παραπάνω τον κόσμο όταν βγαίνεις έξω.

Δείτε ακόμη: "Είχαμε ανταλλάξει γυμνές φωτογραφίες αλλά χωρίσαμε! Κινδυνεύω να τις δουν οι φίλοι του;" O ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Να μιλάς στο τηλέφωνο.
Είναι δύσκολο να κατανοήσεις ότι το τηλέφωνο θεωρείται old fashioned, όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι στις μέρες μας, στις αρχές μίας γνωριμίας επιδιώκουν να μάθουν τον άλλον μέσω μηνυμάτων και chatting. Έρευνες έχουν δείξει ότι με το να ακούς τη φωνή ενός αγαπημένου σου προσώπου αυξάνονται τα επίπεδα της σεροτονίνης. Επίσης, με το να σε πάρει κάποιος τηλέφωνο για να κανονίσετε δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον και αναπτύσσεται άλλου είδους οικειότητα από το να στείλει απλά ένα μήνυμα.

Να βγαίνετε περισσότερο έξω.
Σίγουρα το Netflix είναι μία ωραία επιλογή για εσένα και το ταίρι σου όταν είστε κουρασμένοι. Όμως, το να βγείτε είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να κάνει τη σχέση σας ρομαντική. Το να βγείτε δεν προϋποθέτει σπατάλη χρημάτων, πάρτε ένα μπουκάλι κρασί και πιείτε το στο αμάξι ενώ κοιτάζετε τα αστέρια, πηγαίνετε για ορειβασία ή στο πλανητάριο, υπάρχουν τόσα ρομαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις χωρίς να χαλάσεις χρήματα, φαντασία χρειάζεται.

Δείτε ακόμη: 12 σημάδια ότι αυτός(!) είναι ο άντρας που θα παντρευτείς!

Μην ανταλλάζετε μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Είναι πολύ εύκολο στις μέρες μας να παρασυρθείς και να μιλάς με τον αγαπημένο σου με μηνύματα σχεδόν όλη μέρα, "Τι έφαγες για μεσημεριανό;", "πως πήγε το meeting σου;" και όλες αυτές οι πληροφορίες που οι άνθρωποι παλαιότερα δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν υπήρχαν τα κινητά, οπότε ανυπομονούσαν όλη την ημέρα να συναντήσουν το έτερο τους ήμισυ και να τους πουν πως πέρασαν την ημέρα τους. Προσπάθησε να μειώσεις το texting και να αυξήσεις την προσμονή του από κοντά.

Να γράφεις χειρόγραφα σημειώματα.
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ποιητής για να γράψει κάτι όμορφο και γλυκό στον σύντροφο του. Γράψε ένα χειρόγραφο σημείωμα ή ποίημα ή οτιδήποτε θέλεις να πεις στον σύντροφο σου και ταχυδρόμησε το. Παλαιότερα το ψέκαζαν και με το άρωμα τους για να είναι πιο προσωπικό.