Σ*ξ στην περίοδο: Ποια στάση να προτιμήσετε αν το δοκιμάσετε

Σ*ξ στην περίοδο: Ποια στάση να προτιμήσετε αν το δοκιμάσετε

Δεν είναι οι γυναίκες εκείνες που δε θέλουν να σταματήσουν τη σεξουαλική απόλαυση ούτε καν όταν έχουν περίοδο. Η ερωτική επαφή σε αυτή την περίπτωση όμως δεν είναι και ό, τι πιο εύκολο.

Κάποιοι sex editors συνιστούν ως ιδανική στάση την ιεραποστολική όταν η γυναίκα έχει έμμηνο ρύση. Η στάση αυτή θεωρείται ότι μπορεί να περιορίσει τη ροή του αίματος. Η δεύτερη λύση που προτείνουν είναι να φορά η γυναίκα το λεγόμενο γυναικείο προφυλακτικό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η στάση που ξενερώνει πάντα(!) τις γυναίκες στο κρεβάτι!

Όπως και να έχει, οι εραστές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και το αίμα είναι επικίνδυνο για τη μετάδοση αφροδισίων νοσημάτων. Καλό είναι να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής αλλά και να παίρνονται όλα τα μέτρα προφύλαξης σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και αν έχετε σταθερή σχέση. Οι πιθανότητες εγκυμοσύνης δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκλειστεί εντελώς.

Καλό είναι επίσης, να αποφεύγεται η επαφή την ημέρα που η γυναίκα έχει πολύ αίμα για να περιορίζεται ο κίνδυνος μεγαλύτερης αιμορραγίας. Οι επιστήμονες τονίζουν ότι ο οργασμός μπορεί να αυξήσει την αιμορραγία. ίσως είναι προτιμότερο για το ζευγάρι να δοκιμάσει τον κλειτοριδικό ερεθισμό της γυναίκας.