"Αργώ να τελειώσω στο σ*ξ! Είναι το άγχος μου ή μήπως δεν ταιριάζουμε;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Είμαι 28 χρόνων και εδώ και έναν μήνα έχω μια σχέση με έναν συνομήλικό μου. Παρ’ ότι είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, όταν ολοκληρώσαμε για πρώτη φορά δυσκολεύτηκα πολύ να ολοκληρώσω και αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες φορές. Είναι το άγχος μου ή μήπως δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά; Τι να κάνω; Γιάννα

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας. Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητή Γιάννα, όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, οι σεξουαλικές διαταραχές στη γυναίκα χωρίζονται σε διαταραχές της επιθυμίας, της διέγερσης, του οργασμού, καθώς και σε διαταραχές που σχετίζονται με τον πόνο. Οι διαταραχές στον οργασμό μπορεί να είναι είτε μόνιμες είτε περιοδικές. Για παράδειγμα, υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν αισθανθεί ποτέ οργασμό σε καμιά περίοδο της σεξουαλικής τους ζωής.

Δείτε ακόμη: Ξύλο στο σ*ξ, πρόστυχα λόγια, στοματικό: Τι θέλει η Ελληνίδα στο κρεβάτι;

Τα αίτια μπορεί να είναι είτε οργανικά είτε ψυχολογικά ή να οφείλονται σε προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Σε σένα, από τη στιγμή που το πρόβλημα αυτό δεν προϋπήρχε, τα αίτια πιθανόν να είναι ψυχολογικά, όπως για παράδειγμα αν διανύεις μία περίοδο έντονου άγχους, ή να έχουν σχέση με προβλήματα στη σχέση σου με τον νέο σου σύντροφο. Ένας ειδικός στις σεξουαλικές διαταραχές θα σας βοηθήσει να βρείτε την αιτία και να λύσετε το πρόβλημα.