Ξαναμπείτε στο παιχνίδι! 7 συμβουλές για να ξαναρχίσετε τα ραντεβού μετά το διαζύγιο

Ερωτευτείτε ξανά!

Ξαναμπείτε στο παιχνίδι! 7 συμβουλές για να ξαναρχίσετε τα ραντεβού μετά το διαζύγιο

Βγήκε το διαζύγιο και διστάζεις να ξαναβγείς στον κόσμο των ραντεβού; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι!

Ισχύει ότι μία γυναίκα αφού πάρει διαζύγιο μπορεί να νιώθει ευάλωτη και να φοβάται να ξαναδοκιμάσει την τύχη της με κάποιο καινούργιο φλερτ. Το Youweekly.gr σας δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να τολμήσετε να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλεος! Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που την έσπασε στο ξύλο ο άντρας της τύφλα στο μεθύσι μπροστά στο παιδί τους!

Ακολουθούν 10 χρήσιμες συμβουλές που θα σας ανεβάσουν το ηθικό και θα σας παρακινήσουν να

"Να είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη"

Είτε είσαι χωρισμένη ένα μήνα, είτε 6 χρόνια, δεν έχει καμία σημασία για το αν είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις και πάλι την τύχη σου. Εάν νιώθεις ότι έχεις αφήσει πίσω τον πρώην και είσαι έτοιμη για μια καινούργια γνωριμία τολμήσέ το όποτε εσύ νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή!

"Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις"

Είναι σύνηθες για μια χωρισμένη γυναίκα να διατυπώνει απόψεις του τύπου "Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" κλπ. Βγάλε από το μυαλό σου αυτά τα αρνητικά στερεότυπα, και εάν θες να προχωρήσεις σε μια καινούργια σχέση μην μένεις στις αρνητικές σκέψεις που σου έχουν απομείνει από την παλιά.

Δείτε ακόμη: 5 πράγματα που δεν πρέπει να περιμένεις ποτέ από έναν άντρα!

"Να θυμάσαι πως δεν τρέχει κάτι κακό με τον εαυτό σου"

Οι χωρισμένες γυναίκες κάποιες φορές έχουν την τάση να κατηγορούν τον εαυτό τους για το διαζύγιο και να σκέφτονται πως έχουν ή κάνουν κάτι λάθος. Μην βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το τριπάκι και θυμήσου πως σε κάθε ανθρώπινη σχέση παίζουν ρόλο και οι δύο πλευρές.

Δείτε ακόμη: Χώρισες και τον θέλεις πίσω; 5+1 βήματα για να τον ξανακερδίσεις σε χρόνο dt!

"Καθόρισε τους σκοπούς σου"

Θες να ξαναπαντρευτείς; Αναζητάς μια απλή και σταθερή σχέση; Ή μήπως ψάχνεις απλά μια περιπετειούλα; Ο,τι και να θες από αυτά να το έχεις στο μυαλό σου σαν στόχο και να ψάχνεις το ανάλογο άτομο, ώστε να μην βρεθείς ξανά σε μια δυσάρεστη θέση όπως αυτή του διαζυγίου.

"Αναθεώρησε την ιδέα σου για τα ραντεβού"

Σίγουρα αν έχεις στο μυαλό σου τον πρώην σύζυγό σου και το πόσο άσχημα καταλήξατε, θα μεταφέρεις τις σκέψεις αυτές και στην όλη ιδέα που έχεις για τα ραντεβού και τις σχέσεις. Δοκίμασε να βγεις με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικά μέρη και ίσως αλλάξεις την άποψή σου τελικά.

Δείτε ακόμη: Αληθινή εξομολόγηση: Δεν θέλω τα παιδιά του άντρα μου! Να μείνουν με τη μάνα τους!

"Δικτυώσου"

Τα social media έχουν καταφέρει με έναν εντυπωσιακό τρόπο να φέρουν τους ανθρώπους κοντά. Μην τα φοβάσαι και τόλμησε να δικτυωθείς κι εσύ και ίσως βρεις τον έρωτα της ζωής σου από εκεί που δεν το περιμένεις!

"Μην μένεις σε ένα άτομο"

Μιας και είσαι ελεύθερη, δεν είναι καθόλου κακό το να δοκιμάσεις να βγαίνεις με διάφορα άτομα και να μην κολλάς σε ένα. Έτσι θα μπορείς να συγκρίνεις και να καταλάβεις τι πραγματικά σου αρέσει σε κάποιον.