Μύθος ή αλήθεια; 4+1 πράγματα που ακούμε στο κρεβάτι και δεν πρέπει να τα πιστεύουμε!

Μάθε όλη την αλήθεια!

Μύθος ή αλήθεια; 4+1 πράγματα που ακούμε στο κρεβάτι και δεν πρέπει να τα πιστεύουμε!

Το κεφάλαιο σεξ είναι πολύ μεγάλο και όσα ακούμε γύρω από αυτό πολλά περισσότερα. Είναι όλα αλήθεια όμως;

To Youweekly.gr καταρρίπτει τους πιο διαδεδομένους μύθους που κυριαρχούν γύρω από το σεξ και σας τους παρουσιάζει για να μην σας πιάσουν...κορόιδα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οι 5 πιο συχνοί τραυματισμοί στο...κρεβάτι και πως να τους αντιμετωπίσεις!

1. Για έξτρα προστασία πείτε του να φορέσει δύο προφυλακτικά

Από τα μεγαλύτερα λάθη που συμβαίνουν. Το να φοράει ο αγαπημένος δύο προφυλακτικά όχι μόνο δεν προσφέρει παραπάνω προστασία, αλλά έτσι υπάρχουν και περισσότερες πιθανότητες για να συμβεί κάποιο "ατύχημα". Η τριβή μεταξύ των δύο προφυλακτικών μπορεί να προκαλέσει πολύ ευκολότερα τη φθορά τους και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλετε!

2. Ο πολύς "ενθουσιασμός" οδηγεί σε κάταγμα του πέους

Λάθος. Δεν υπάρχει κόκκαλο στο πέος, και αυτό είναι μάλιστα κάτι που μας διαφοροποιεί και από τα υπόλοιπα θηλαστικά. Οπότε σε περίπτωση που "ανάψουν τα αίματα" δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τραυματιστεί σοβαρά το πέος του συντρόφου σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις ίσως μελανιάσει αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Δείτε ακόμη: Τον θέλεις; Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να τον έχεις!

3. Οι άντρες θέλουν πάντα να κάνουν σεξ περισσότερο από τις γυναίκες

Αυτό κι αν είναι λάθος. Η λίμπιντος του καθένα είναι διαφορετική. Ναι μεν οι άντρες παράγουν μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης, η ορμόνη που οδηγεί στην επιθυμία για σεξ παράγεται σε ίδια επίπεδα σε άντρες και γυναίκες, οπότε κατά μέσο όρο και τα δύο φύλα θέλουν να κάνουν σεξ το ίδιο συχνά και το ίδιο πολύ!

Δείτε ακόμη: Καρεκλάτο: Οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις για... εγγυημένη απόλαυση!

4. Το στοματικό σεξ είναι και ασφαλές σεξ

Ναι η αλήθεια είναι πως με το στοματικό σεξ δεν μπορείς να μείνεις έγκυος, όμως αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα για το το οποίο έχεις να ανησυχείς. Με το στοματικό μπορούν να μεταδοθούν όλα τα ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα) τα οποία μεταδίδονται και με το κανονικό σεξ, λόγω των υγρών και των κυττάρων που μεταφέρονται από τον έναν στον άλλο. Οπότε εάν αλλάζεις συχνά ερωτικούς συντρόφους δεν είναι κακό που και που να πηγαίνεις για εξετάσεις!

Δείτε ακόμη: Γυναικείος αυνανισμός: Πως να φτάσετε στην κορύφωση... χωρίς δ*νητή!

5. Εάν κοιμηθείς με κάποιον στο πρώτο ραντεβού, καταστρέφεις κάθε ευκαιρία για σχέση

Δεν υπάρχει πουθενά κάποιος κανόνας που να ορίζει πως το να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού με κάποιον σημαίνει πως δεν θα μπορείς να συνάψεις μια σοβαρή σχέση μαζί του, ή ότι εσύ δεν είσαι ικανή να κάνεις σοβαρή σχέση. Επομένως, μην διστάζεις και αν σου αρέσει κάποιος πολύ ακόμα και με την πρώτη επαφή go for it!