Σκέφτεσαι τον γάμο; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

Και καλούς απογόνους!

Σκέφτεσαι τον γάμο; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

Είσαι έτοιμη να περάσεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου αλλά φοβάσαι για τη συνέχεια;

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου. To Youweekly.gr σου υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να φοβάσαι και σε προετοιμάζει για το τι να περιμένεις κατά τον πρώτο χρόνο γάμου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην; 3+1 τρόποι για να τον κάνεις να γυρίσει πίσω!

Τι μπορεί να αλλάξει:

Οι πεταλούδες στο στομάχι

Καθώς "βολεύεσαι" κατά κάποιο τρόπο στη ρουτίνα της έγγαμης ζωής είναι κάπως λογικό η "σπίθα" του έρωτα σιγά σιγά να χάνετε. Ναι αγαπάς πολύ αυτόν που έχεις δίπλα σου, αλλά εφόσον θα ξέρεις ότι είναι πλέον δικός από δω και πέρα θα είναι λίγο δύσκολο να νιώσεις το άγχος που είχες όταν πρωτοβγαίνατε.

Οι διακοπές

Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις σιγά σιγά τις ξέφρενες διακοπές με τις κολλητές στο νησί! Πλέον είσαι παντρεμένη και όπως είναι λογικό οι διακοπές σου θα πρέπει να συνοδεύονται...μετά του συζύγου! Και μέσα σε όλα αυτά υπολόγισε διαφωνίες και γκρίνια. Αλλά ας μην υπερβάλλουμε, αφού τον ξέρεις πως είναι!

Δείτε ακόμη: Θες να τον τρελάνεις στο κρεβάτι; Oι 4+1 κινήσεις ματ για να του μείνεις αξέχαστη!

Οι συνήθειές σου στο σπίτι

Ο γάμος φυσικά πάει πακέτο και με την συγκατοίκηση. Εάν δεν συγκατοικούσατε μαζί από πριν, ετοιμάσου να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις όσον αφορά το πώς φέρεσαι εντός σπιτιού. Σίγουρα θα έχει διαφορετικές συνήθειες ο καθένας και αφού τώρα θα είστε διαρκώς στο ίδιο σπίτι πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε!

Τι δεν θα αλλάξει (λογικά):

Τα προβλήματα

Εάν η σχέση δεν έχει προβλήματα και τσακωμούς τότε δεν είναι σχέση! Μην τρέφεις αυταπάτες όμως ότι με τον γάμο τα προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια κατά καιρούς θα λυθούν. Το καλό είναι ότι θα σκέφτεσαι τα πράγματα καλύτερα προτού μιλήσεις για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου.

Δείτε ακόμη: Ακόμα παρθένα; 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις και δεν σου λέει κανείς για την πρώτη φορά!

Η διασκέδαση

Όσο και ακούγεται ότι ο γάμος σου μιζεριάζει τη ζωή, μην ακούς κανέναν! Αποφάσισες να προχωρήσεις τη ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο γιατί σου αρέσει και περνάς καλά μαζί του. Σκέψου πόσο καλά θα περνάς ενώ θα είστε όλη μέρα μαζί! Θα έχεις δίπλα σου έναν σύντροφο και φίλο και αυτό σίγουρα είναι η βάση για μια ευχάριστη ζωή!