Έχεις υποψίες ότι σου λέει ψέματα; Τα 3+1 σημάδια για να βεβαιωθείς!

Πώς θα βεβαιωθείς ότι οσυ λέει ψέματα!

Έχεις υποψίες ότι σου λέει ψέματα; Τα 3+1 σημάδια για να βεβαιωθείς!

Νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας;

Μήπως δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου; Το Youweekly.gr σου δίνει τα 4 προφανή σημάδια για να το καταλάβεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μήπως δεν σε βλέπει μόνο σαν φίλη; Τα 6+1 σημάδια που το μαρτυρούν!

1.Η ασυνέπεια… κάνει τη διαφορά

Όταν θέλετε να μάθετε αν κάποιος λέει ψέματα, αναζητήστε αντιφάσεις σε ό,τι σας λέει. Ένας καλός τρόπος είναι να ρωτήσετε ξαφνικά κάτι άσχετο, για να δείτε τις αντιδράσεις του. Όταν μάλιστα, οι διευκρινιστικές ερωτήσεις επαναλαμβάνονται σε ανύποπτο χρόνο, τότε ο ψεύτης δε μπορεί παρά να πέσει σε ασυνέπειες. Με απλά λόγια, πάντα κάτι δεν ταιριάζει στην ιστορία του.

Δείτε ακόμη: Κάντε την παραλία...κρεβάτι! Οι 4+1 στάσεις για καυτές καλοκαιρινές νύχτες!

2.Ρωτήστε το αναπάντεχο

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, περίπου το 4% των ανθρώπων είναι δεινοί ψεύτες και μπορούν να το κάνουν με μαεστρία. Ωστόσο, εδώ πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς συνήθως τέτοιες προσωπικότητες, έχουν ταλέντο να «πλέκουν» το κουβάρι μιας ιστορίας γεμάτη ψέματα.

Ένα καλό κόλπο να αποκαλύψετε το ψέμα τους είναι να τους αφήσετε να εξιστορούν, όπως αυτοί θέλουν και σε ανύποπτο χρόνο να τους κάνετε μία ερώτηση, που δεν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν. Το εμφανές κόμπιασμα, που συνήθως παρουσιάζουν, θα σας πει όλη την αλήθεια.

Δείτε ακόμη: Σχέση από απόσταση: 4+1 τρόποι για να μείνει ζωντανή!

3.Αλλαγή συμπεριφοράς

Αν θέλετε να ανακαλύψετε, αν κρύβεται ψέμα στην ιστορία που σας λέει κάποιος, παρατηρήστε τις αλλαγές στον τρόπο αντίδρασής του. Αν από ήρεμος γίνεται ανήσυχος ή αντιδρά περίεργα σε σχέση με τη συνήθη συμπεριφορά του, τότε έχετε πέσει θύμα της πλεκτάνης του.

4.Πίσω από τις λέξεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι δε μπορούν να υποκριθούν το ψεύτικο χαμόγελο. Τότε είναι η στιγμή σας να ανακαλύψετε την αλήθεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρατηρήσετε σε έναν ψεύτη, ότι ενώ είναι θυμωμένος χαμογελά και δυστυχώς για αυτόν, τα συναισθήματα του τον προδίδουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, ότι τα χείλη μοιάζουν μικρότερα και λιγότερο γεμάτα, από όταν χαμογελά ειλικρινά. Αυτά τα ψεύτικα συναισθήματα είναι ένας καλός δείκτης, ότι κάτι έχει πάει στραβά.