Σχέση το καλοκαίρι: Πως μπορεί να γίνει η αρχή για έναν μεγάλο έρωτα;

Ιδού η απάντηση...

Σχέση το καλοκαίρι: Πως μπορεί να γίνει η αρχή για έναν μεγάλο έρωτα;

Καλοκαίρι και όλοι είμαστε πιο χαλαροί. Η διάθεση μας έχει ανέβει και ανταποκρινόμαστε πιο πολύ στο φλερτ. Έτσι είναι πιο εύκολο να κάνουμε μια νέα γνωριμία το καλοκαίρι.

Αυτή όμως πόσες πιθανότητες έχει να είναι η αρχή για έναν μεγάλο έρωτα; Διαβάστε παρακάτω...

Στο νησί που θα πας για διακοπές, έχοντας αφήσει πίσω το στρες και την πίεση της δουλειάς σου και γενικότερα της καθημερινής σου ζωής, όταν θα σε πλησιάσει ένας άγνωστος άντρας, λογικό θα είναι να νιώσεις ωραία και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου!

Αν είστε ελεύθεροι και έρθετε πιο κοντά, σίγουρα οι διακοπές σου θα αποκτήσουν ένα διαφορετικό νόημα, και όποια κι αν είναι η μεταξύ σας κατάληξη, θα τις θυμάσαι για καιρό.

Το θέμα όμως αρχίζει και σοβαρεύει, αν καψουρευτεί ο ένας από τους δύο. Αν μένετε στην ίδια πόλη είναι πιο εύκολο να συνεχίσετε, αυτό που αρχίσατε στις διακοπές. Αν πάλι μένετε σε διαφορετικά μέρη, θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε και πως θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε μια νέα σχέση από απόσταση.

Θεωρητικά πάντως ένας καλοκαιρινός έρωτας, έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα καταφέρει να αντέξει στο χρόνο. Σε αυτό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι έχεις γνωρίσει τον άλλον σε μια πιο χαλαρή και ήρεμη φάση της ζωής του, μακριά από άγχη.