Έτσι θα τον κρατήσει κοντά σου.. χωρίς μάγια!

Αυτός είναι ο τρόπος!

Έτσι θα τον κρατήσει κοντά σου.. χωρίς μάγια!

Λέγανε πως οι παλιές γυναίκες ήταν πιο καπάτσες από τις σημερινές.

Το βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν ότι έκαναν τον άντρα να νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι ενώ συνέβαινε τελικά το ακριβώς αντίθετο. Είχαν τον τρόπο τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξελόγιασε τον και... ρίξτον στο κρεβάτι! 8 απλά βήματα!

Μερικές από τις παροιμίες που έλεγαν και άκουγα όπως έπαιζα κάτω από τα τραπέζια που έπινε καφέ η γιαγιά μου η Σμυρνιά ήταν “Ο άντρας να σε ξέρει από τη μέση και κάτω” , και “Ο άντρας θα σε κάνει ρεζίλισσα, ο άντρας και βασίλισσα”.

Σύμφωνα λοιπόν με τα vintage θηλυκά που κάτι παραπάνω θα ήξεραν για να κρατάνε τους γάμους τους και να γιορτάζουν την αδαμάντινη επέτειο, τρία πράγματα θέλει ο άντρας για να μην ξενοκοιτάξει. (Και προσέθεταν ότι όταν του τα δώσεις τότε σιγά σιγά θα του τα παίρνεις πίσω) Ένα καλό φαϊ,Ένα καλό κρεβάτι και Έναν καλό λόγο.

Δείτε ακόμη: Θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή; Αυτό είναι το μυστικό

Παραξενευτήκατε; Σας φαίνονται πολύ απλά; Πολύ λίγα; Κι εμένα. Αλλά οι άντρες είναι απλά πλάσματα, εμείς τα κάνουμε όλα περίπλοκα. Ας ανταποκριθούμε στο challenge και μετά θα ξέρουμε αν οι vintage συμβουλές προσαρμόζονται άψογα στο σήμερα όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα vintage ρούχα.