Θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι; Αυτοί είναι οι πιο γόνιμοι μήνες!

Ποιοι είναι οι μήνες αυτοί;

Θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι; Αυτοί είναι οι πιο γόνιμοι μήνες!

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για σεξ, μια νέα έρευνα έρχεται να σας διαψεύσει.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό "Perception" από τους ερευνητές του Simon Fraser University οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές τους κρύους μήνες του χρόνου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την σημερινή (09/11) ασυλία!

Μία εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι ότι αυτό συμβαίνει λόγω των υψηλών ποσοστών της τεστοστερόνης που παρατηρούνται στον ανθρώπινο οργανισμό αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια έρευνα, η αίσθηση του κρύου ενεργοποιεί την λαχτάρα μας για ζεστασιά.

Δείτε ακόμη: Βόμβα από Ant1: Η επίσημη ανακοίνωση για το δυνατό χαρτί του σταθμού! ( βίντεο)

Οι πιο καυτοί μήνες

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νοέμβριος, ο Δεκέμβριος, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες όπου η τεστοστερόνη εκτοξεύεται στα ύψη. Τέλος, σύμφωνα με τις στατιστικές, το φθινόπωρο είναι η πιο γόνιμη περίοδος για το ανθρώπινο είδους με κορύφωση τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Παράλληλα οι επιστήμονες αποκάλυψαν ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο πως από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο, ο αριθμός και η συγκέντρωση σπέρματος στους άνδρες είναι στα χαμηλότερα επίπεδα εξαιτίας της θερμοκρασίας.