9+1 ιδέες για να περάσεις ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με τον σύντροφο σου!

Έλα πιο κοντά με τον σύντροφο σου!

9+1 ιδέες για να περάσεις ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με τον σύντροφο σου!

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και ταυτόχρονα να απολαύσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Δεν χρειάζεται να βγείτε σε ένα ακριβό εστιατόριο ή να πάτε για ποτό. Χρειάζεστε απλά ο ένας τον άλλο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα σου «διαβάστηκε» αλλά δεν απαντήθηκε! Τι κάνει όταν... δεν σου απαντάει;

Σας έχουμε 9+1 επιλογές για να περάσετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο που θα σας μείνει αξέχαστο!

1. Φτιάξε μερικά finger foods, βάλε τα σε ένα καλάθι, πάρε μια κουβέρτα και πηγαίνετε σε μια αγαπημένη σας περιοχή για ένα ρομαντικό πικ νικ όταν δύει ο ήλιος. Στην ωραιότερη χώρα του κόσμου ζούμε και θα βρείτε πολλά ειδυλλιακά σημεία για να τσιμπήσετε ρομαντικά.

2. Κάνε του ένα μασάζ όταν θα γυρίσει από τη δουλειά. Τι τις θες τις βραδινές εξόδους όταν μπορείς να είσαι μαζί του όλο του βράδυ, ανακαλύπτοντας από την αρχή το σώμα του υπό το φως των κεριών και με συνοδεία απαλής μουσικής;

Δείτε ακόμη: 6 + 1 τρόποι να τον κάνεις να σου πάρει δώρο, χωρίς καν να το ζητήσεις!

3. Βράδυ Σαββάτου; Πάρε τον καλό σου, κατευθυνθείτε προς τα νότια και πηγαίνετε για μια νυχτερινή βόλτα δίπλα στο κύμα και κάτω από το φεγγάρι.

4. Κάντε ένα αφρόλουτρο μαζί. Όχι μόνο θα κάνετε οικονομία στο νερό αλλά θα έρθετε πιο κοντά. Απαλή μουσική, οι σκέψεις της ημέρας και εσύ και ο σύντροφός σου γυμνοί και χαλαροί! Τι άλλο να θες για απόψε;

5. Μείνετε σπίτι και βάλτε στο YouTube να παίζουν μπλουζ του '80! Μπες στην αγκαλιά του και χορέψτε όση ώρα θέλετε! Ναι, ναι σαν τα πάρτι του δημοτικού. Πάντα το ήθελες και το ξέρουμε! Τώρα θα το θέλει και αυτός!

6. Αντί για τον καθιερωμένο σας κυριακάτικο καφέ σε κάποια καφετέρια του κέντρου πάρε τον καλό σου από το χέρι και περπατήστε στην Πλάκα. Τα γραφικά σοκάκια, οι τουρίστες με τις φωτογραφικές, ο καυτός ήλιος θα σας κάνουν να πιστέψετε πως είστε σε διακοπές!

Δείτε ακόμη: Με αυτόν τον τρόπου θα τον κάνεις να σε... παντρευτεί!

7. Κοιμηθείτε μαζί! Ναι, μιλάμε για κάτι τόσο απλό. Δε χρειάζεται τα σαββατοκύριακα να είστε πάντα έξω. Μετά το μεσημεριανό σας γεύμα βάλτε μια ταινία στην τηλεόραση και χαλαρώστε στην αγκαλιά του άλλου. Όταν νυστάξετε απολαύστε τον καλύτερο μεσημεριανό ύπνο της ζωής σας.

8. Βγείτε στο μπαλκόνι με ένα μπουκάλι κρασί και κλείστε όλα τα φώτα. Μιλήστε για όσα σας προβληματίζουν και δείτε τη φωτισμένη πόλη.

9. Ανακαλύψτε πράγματα στο σεξ που δεν είχατε χρόνο πριν. Είτε μιλάμε για νέες στάσεις, είτε για πράγματα που θες να σου κάνει η οικονομική κρίση είναι μια υπέροχη δικαιολογία για σεξ.

10. Tελευταίο, καλύτερο και πιο απολαυστικό κρατήσαμε έναν μαραθώνιο σεξ. Μπείτε σπίτι βράδυ Παρασκευής και βγείτε Δευτέρα πρωί. Μείνετε σπίτι και ανακαλύψτε τις ερωτικές συνεύρεσεις σας ξανά... ξανά!