Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο ρομαντική ημέρα για πρόταση γάμου!

Εσύ ακόμη να την κάνεις;

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο ρομαντική ημέρα για πρόταση γάμου!

Τα Χριστούγεννα, όπως λέει και το τραγούδι του Andy Williams, είναι η πιο όμορφη εποχή του έτους.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση είναι και η κατάλληλη περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν πρόταση γάμου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτό το ήξερες; Ποια ζευγάρια κινδυνεύουν από πρόωρο θάνατο!

Η παραμονή των Χριστουγέννων, σε ποσοστό 32%, ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής ημέρα του χρόνου για πρόταση γάμου. Παραδόξως, η παραμονή Πρωτοχρονιάς κατέλαβε την 4η θέση με ποσοστό 9%, ενώ ακολούθησαν οι Απόκριες συγκεντρώνοντας το 6% των ψήφων.

Δείτε ακόμη: "Γύπας" γένους θηλυκού! Πιάσε του εύκολα την κουβέντα με αυτά τα μηνύματα!

Γενικά, με ποσοστό 49%, οι διακοπές των Χριστουγέννων θεωρούνται η ιδανική περίοδος για τις προτάσεις γάμου. Όταν έρχεται η πολυπόθητη στιγμή, το 51% των γυναικών δήλωσε ότι βαριέται τις μεγάλες εισαγωγές και περιμένει από τον σύντροφο να «μπει κατευθείαν στο ψητό».

Δείτε ακόμη: 4+1 σημάδια ότι θέλει να σε χωρίσει! Εσύ ακόμη να τα καταλάβεις;

Επιπλέον, σε ποσοστό 15% οι γυναίκες θεωρούν ότι η χρήση της τεχνολογίας είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει η πρόταση, ενώ το 29% δήλωσε ότι προτιμάει το μήνυμα μέσω e-mail. Το απλό sms ήταν επίσης μία δημοφιλής απάντηση καταλαμβάνοντας το 27% των ψήφων, σε αντίθεση με την τηλεφωνική κλήση που πήρε την τελευταία θέση με 19%.

Δείτε ακόμη: 7 + 1 οικονομικοί προορισμοί για εσένα και τον σύντροφο σου! Εσύ που θα περάσεις τα Χριστούγεννα;

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα το 57% των ανδρών πιστεύει ότι όταν πρόκειται για μια νέα σχέση το ζευγάρι πρέπει να περνάει μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων. Από την άλλη, οι γυναίκες σε ποσοστό 51% θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχουν διαφορετικά σχέδια για τη συγκεκριμένη ημέρα.