Σε φλερτάρει ο "κολλητός" του συντρόφου σου; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο... "κολλητοί"!

Σε φλερτάρει ο

Πολλοί λένε πως η ανδρική φιλία είναι πιο δυνατή από όλες... βέβαια δεν ισχύει αυτό σε όλες τις περιπτώσεις! Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ο ένας από τους δυο θα την πέσει στην κοπέλα του άλλου.

Αν συμβεί αυτό, τότε πραγματική φιλία ανάμεσα τους δεν υπήρχε ποτέ, καθώς ένας πραγματικός φίλος δεν πράττει ποτέ πίσω από την πλάτη του άλλου και κυρίως δεν έχει μάτια για την ίδια του την κοπέλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ένας άντρας σου αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που θα κρατήσουν μια σχέση!

Παρόλα αυτά, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν πολύ συχνά και στην μέση πάντα βρίσκεται εσύ! Πως όμως μπορείς να αντιδράσεις σε μια τέτοια περίπτωση;

Δείτε ακόμη: Απόλυτος οδηγός φλερτ για αρχάριες! Πώς θα φλερτάρεις με όλο σου το σώμα!

Σε κάτι τέτοιο πρέπει να του κόψεις τον αέρα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει! Αν αυτός συνεχίζει και δεν καταλαβαίνει, κράτα αποστάσεις και διακριτικά απομάκρυνε τον από δίπλα σου και απέφευγε να βρίσκεστε μόνοι σας ακόμη και για λίγο.

Δείτε ακόμη: Σου ζήτησε να χωρίσετε στις γιορτές; Μάθε το λόγο!

Τώρα από την άλλη αν σου αρέσει το φλερτ του και ενδιαφέρεσαι και εσύ προετοιμάσου για τα χειρότερα... γιατί μπορεί η φιλία τους να μην είναι τόσο δυνατή, ωστόσο, πάντα οι άντρες τα βρίσκουν πιο εύκολα από τις γυναίκες.