Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ένοχα "μυστικά" που οι άντρες θέλουν να γνωρίζουν οι γυναίκες!

Οι συμβουλές που θα σε κάνουν να κερδίσεις το παιχνίδι!

Ένοχα
Σχέσεις 12.01.2019 15:14

Αν ο σύντροφός σας είναι ένας παραδοσιακός άντρας που δεν αποκαλύπτει και πολλά για το εαυτό του με αυτές τις συμβουλές θα τον «ξεκλειδώσετε».

Ρίξτε μια ματιά... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: ΣΚΑΙ: Στον αέρα η Κοσίωνη! Η απαγόρευση που την έκανε έξαλλη!

Μιλούν για τα συναισθήματά τους
Συνήθως είναι πιο εύκολο για έναν άντρα να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αν αυτό δε γίνει με άμεσο τρόπο. Τι εννοούμε; Ρώτησέ τον τι θα έκανε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου ή τι σκέφτηκε την πρώτη φορά που σας γνώρισε. Οι απαντήσεις του θα σας αποκαλύψουν πώς νιώθει για εσάς και θα σας φέρουν πιο κοντά του.

Λένε «σ’αγαπώ» με τις πράξεις τους
Κάποιοι άντρες προτιμούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους με τις πράξεις τους παρά με τα λόγια. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας λέει «σ’αγαπώ» με το να φτιάχνει πράγματα στο σπίτι, να μαζεύει την αυλή ή να πετάει τα σκουπίδια. Οτιδήποτε που κάνει τον κόσμο σας πιο όμορφο.

Παίρνουν τη δέσμευση στα σοβαρά
Υπάρχει η φήμη ότι οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι παίρνουν το γάμο πολύ σοβαρά. Απλώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεσμευτούν γιατί θέλουν να είναι σίγουροι. Σε έρευνα μεταξύ παντρεμένων αντρών, το 90% δήλωσε ότι θα παντρευόταν ξανά την ίδια γυναίκα.

Οι κοινές δραστηριότητες δημιουργούν δεσμούς
Ένας άντρας δυναμώνει τη σχέση με τη σύντροφό του με το να κάνει περισσότερα πράγματα μαζί της κι όχι με το να μοιράζεται σκέψεις ή συναισθήματα. Σε πολλούς άντρες, δραστηριότητες όπως τα σπορ και το σεξ δημιουργούν την αίσθηση ότι έρχονται πιο κοντά με τις συντρόφους τους.

Χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους
Παρόλο που οι κοινές δραστηριότητες είναι σημαντικές για τους άντρες, χρειάζονται όμως και χρόνο για τον εαυτό τους. Αν στον σύντροφό σας αρέσει η κηπουρική ή το γυμναστήριο, ενθαρρύνετε τον να συνεχίσει τα χόμπι του. Όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν χώρο να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, έχουν και περισσότερα να δώσουν ο ένας στον άλλο.

Δεν «πιάνουν» τα σημάδια
Οι άντρες είναι πολύ πιθανό να μην προσέξουν σημάδια όπως ο τόνος της φωνής ή οι εκφράσεις του προσώπου. Κι είναι ακόμα πιο πιθανό να μη δώσουν σημασία στο θλιμμένο ύφος στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αν θέλετε να είστε σίγουρη ότι ο σύντροφός σας πήρε το μήνυμα, καλά θα κάνετε να είστε ευθείς μαζί του.

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: New hair look για την παρουσιάστρια! Πως σας φαίνεται;

Σκέφτονται πολύ το σεξ
Εντάξει, αυτό μπορεί να μην ακριβώς μυστικό, καθώς οι περισσότεροι άντρες κάτω των 60 ετών σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον μία φορά τη μέρα, σε σύγκριση με το ¼ από την πλευρά των γυναικών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι άντρες έχουν φαντασιώσεις σχετικά με το σεξ περίπου σε διπλάσιο βαθμό από τις γυναίκες, ενώ οι φαντασιώσεις τους έχουν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Αλλά και όσον αφορά το συμβατικό σεξ, το σκέφτονται περισσότερο από ό,τι οι γυναίκες. Αλλά η σκέψη δεν είναι το ίδιο με την πράξη…

Του αρέσει να ξεκινάτε εσύ το «παιχνίδι»
Οι περισσότεροι άντρες νιώθουν ότι είναι αυτοί που παίρνουν πιο συχνά την πρωτοβουλία για να κάνουν σεξ. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε τους αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί και ότι δεν θέλουν η σύντροφός τους να παίρνει πιο συχνά αυτή την πρωτοβουλία. Μην ντραπείτε να αφήσετε τον σύντροφό σας να καταλάβει ότι είστε σε αυτή τη διάθεση, καθώς πολλές φορές, όταν ξεκινάτε εσείς το «παιχνίδι» η ικανοποίηση μπορεί να είναι και για τους δυο σας μεγαλύτερη.

Αγχώνονται για τις επιδόσεις τους
Οι περισσότεροι άντρες κατά περιπτώσεις αγχώνονται για τις επιδόσεις στο σεξ, ειδικά καθώς μεγαλώνουν. Αν ο σύντροφός σας ανησυχεί για το σώμα, την τεχνική ή την αντοχή του, βοηθήστε τον να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί στην απόλαυση της στιγμής. Έτσι το σεξ θα γίνει λιγότερο στρεσογόνο γι’ αυτόν.

Αποστασιοποιούνται όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες τους
Αν ένας άντρας δεν αισθάνεται ότι τον αγαπούν ή τον εκτιμούν μέσα στη σχέση του, μπορεί να στραφεί αλλού για να βρει αυτή την ικανοποίηση. Για κάποιον αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα βυθιστεί στη δουλειά, για έναν άλλο ότι θα εθιστεί στα σπορ και στα video παιχνίδια, για έναν τρίτο ότι θα απατήσει τη σύντροφό του με μια άλλη γυναίκα. Για να αποφευχθεί αυτό, οι σύντροφοι πρέπει να συνεργάζονται και να επικοινωνούν για να καλύπτει ο ένας τις ανάγκες του άλλου.Share