Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το ήξερες; Γι'αυτό οι γυναίκες γουστάρουν τους φαλακρούς άντρες!

Μάθε τους λόγους!

Το ήξερες; Γι'αυτό οι γυναίκες γουστάρουν τους φαλακρούς άντρες!
Σχέσεις 15.05.2019 12:49
Follow us on Google News

Η πλειοψηφία των αντρών τείνει να αισθάνεται άσχημα για το θέμα «φαλάκρα».

Και, ως ένα σημείο, αυτό έχει και μια λογική. Γιατί κάποιοι να έχουν μαλλιά και άλλοι να δυσκολεύονται να βρουν τρίχες; Συν των άλλων υπάρχει και το αιώνιο θέμα των γυναικών...

Το στερεότυπο που λέει ότι οι «μαλλιαροί» έχουν περισσότερες πιθανότητες από έναν καραφλό. Μπούρδες!Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι γυναίκες γουστάρουν τους καραφλούς:

> Τους θεωρούν «απόλυτα αρσενικά». Στο μυαλό των γυναικών, οι καραφλοί άντρες έχουν τις ίδια επίδραση με όσους αφήνουν μούσι: δεν θυμίζουν «παιδάκια».

> Διαθέτουν μια μυστική γοητεία λόγω του παρουσιαστικού τους.Ακόμη και αν είναι fit, έχουν τo χάρισμα να τραβούν τα γυναικεία βλέμματα.

> Δεν είναι καθόλου μετροσέξουαλ. Οι συγκεκριμένοι δεν θα «δανειστούν» ποτέ από το μπάνιο της το οποιοδήποτε προϊόν που βάζει στα μαλλιά της. Και σε γενικές γραμμές, ενδιαφέρονται πολύ λιγότερο για την εμφάνιση τους.

> Δεν κουρεύονται ποτέ άθλια. Το μόνο που χρειάζονται, είναι μια κουρευτική μηχανή.

> Έχουν πάντα στο μυαλό τους τον Jason Statham. Και κανείς δεν τα βάζει με τον Jason Statham. Έγινε;

>Στο μυαλό τους, ένας άντρας με καράφλα είναι και νοητικά πιο ώριμος από τους υπόλοιπους.Είπαμε, στο δικό τους μυαλό.

> Είναι οι μόνοι που φοράνε καπέλα. Ακούγεται βαρετό για σένα, αλλά για τις γυναίκες είναι ένας νέος τομέας για εναλλακτικά δώρα.

> Γιατί μοιάζουν με αθλητές ΜΜΑ. Και το πρότυπο του άντρα-σωματοφύλακα, δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό των γυναικών.

> Επειδή απλά, είναι πιο «ψαρωτικοί» στην εμφάνιση.

> Ακολουθούν μια συγκεκριμένη ρουτίνα στην αποτρίχωση. Από το να ξυρίζουν το «σκάλπ», μέχρι να περιποιούνται ή να κόβουν τα γένια. Στη γλώσσα των γυναικών, αυτό λέγεται «κατανόηση».

> Ένας άντρας που νιώθει καλά με το καραφλό του κεφάλι, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Και για τις γυναίκες, η αυτοπεποίθηση είναι ότι πιο σέξι υπάρχει πάνω σε έναν άντρα.

> Μέχρι και η Kate Middleton δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν οσονούπω φαλακρό. Τι πάει να πει είναι πρίγκιπας; Άσχετο.

Ζήλεια στη σχέση; Γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες ζηλεύουν διαφορετικά;

Ζήλεια στη σχέση; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο σύντροφος σου ζηλεύει για μερικά πράγματα, μπορεί η απάντηση να είναι απλά πως οι άνδρες και οι γυναίκες βιώνουν διαφορετικά αυτό το συναίσθημα.

Σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο Chapman, στην οποία συμμετείχαν 64 χιλιάδες Αμερικανοί ενήλικες, βρέθηκε πως οι άνδρες ήταν πιο πιθανό να ζηλέψουν σχετικά με μια σεξουαλική απιστία, ενώ οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό να ζηλέψουν όταν πρόκειται για συναισθηματική απιστία. Για τους σκοπούς της μελέτης, ως σεξουαλική απιστία προσδιορίστηκε όταν ο ένας από τους συντρόφους κάνει σεξ με κάποιον άλλο χωρίς όμως να είναι ερωτευμένος μαζί του.

Ως συναισθηματική απιστία προσδιορίστηκε όταν ο ένας από τους συντρόφους ερωτεύεται κάποιον άλλο, αλλά δεν κάνει έρωτα μαζί του. Στους συμμετέχοντες δόθηκε ένα σενάριο «τι θα έκανες αν» και για τις δύο περιπτώσεις και ρωτήθηκαν πώς θα αντιδρούσαν. Οι ειδικοί διαπίστωσανπως το 54% των ετεροσεξουαλικών ανδρών αναστατώνονταν περισσότερο από τη σεξουαλική απιστία, συγκριτικά με μόνο το 35% των γυναικών. Όσον αφορά τη συναισθηματική απιστία, το 65% των γυναικών ήταν πιο αναστατωμένες συγκριτικά με το 46% των ετεροσεξουαλικών ανδρών.

Γιατί ζηλεύουμε διαφορετικά;
Στον πυρήνα τους, είπαν οι ερευνητές, όλα επιστρέφουν στην εξέλιξη.

• Για τους άνδρες, η εξέλιξη υπαγορεύει να ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιβίωση του DNA τους, αντί για την ανατροφή και τη φροντίδα ενός παιδιού. Έτσι, η ιδέα να μεταφέρει ένας άλλος άνδρας τα γονίδιά του στη γυναίκα τους είναι (ακόμη) αρκετά ενοχλητική.

• Οι γυναίκες τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευημερία των παιδιών τους. Έτσι, αν ο άνδρας έχει φύγει ή δεν είναι συναισθηματικά παρών, τα ποσοστά επιβίωσης του απογόνου τους είναι σημαντικά πιο χαμηλά.

Μπορείς να νικήσεις τη ζήλια;

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να ξεπεράσεις αυτό το άσχημο συναίσθημα:

• Αναγνώρισε ότι σε έχει κυριεύσει.
• Συνειδητοποίησε πως πηγάζει από τη δική σου ανασφάλεια.
• Σκέψου ότι σε κάνει δυστυχισμένη.
• Προσδιόρισε από πού προέρχονται αυτά τα συναισθήματα.
• Άρχισε να «δουλεύεις» τις ρίζες της ζήλιας με τη στήριξη του συντρόφου σου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το να είσαι σε σχέση σε επηρεάζει σε πράγματα που ούτε καν φανταζόσουν!

Τι δεν πρέπει να καλύπτεις ποτέ όταν είσαι με κάποιον που σου αρέσει!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr!

Share