"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Κορίτσια υπάρχει τρόπος! Ιδού...

Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά στην ερώτηση αναγνώστριας! "Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;"

Με τον φίλο μου έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ εγώ του κάνω στοματικό έρωτα, εκείνος δεν ανταποδίδει και αρνείται. Τι να κάνω; Ευρυδίκη

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Αγαπητή Ευρυδίκη, τα προκαταρκτικά παιχνίδια αποτελούν σημαντική παράμετρο της σεξουαλικής μας ζωής. Είναι αυτά που αυξάνουν τον ερεθισμό και την προσδοκία και τελικά οδηγούν σε πιο εύκολο και έντονο οργασμό. Το στοματικό σεξ, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του προκαταρκτικού παιχνιδιού και συνήθως αρέσει πάρα πολύ και στους δύο.

Ό,τι δίνεις όμως είναι κι αυτό που αναμένεις κι εσύ να πάρεις. Ίσως ο σύντροφός σου δεν έχει αρκετή εμπειρία και αισθάνεται αμήχανα, με αποτέλεσμα να φοβάται να σε ικανοποιήσει με το στοματικό σεξ. Πρέπει να μιλήσεις μαζί του προκειμένου να τον βοηθήσεις και να τον οδηγήσεις στα σημεία εκείνα που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

"Με τον άντρα μου δεν βρισκόμαστε ερωτικά λόγω έλλιψης χρόνου! Τι μπορούμε να κάνουμε;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Είμαι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια, αλλά με τον άντρα μου δεν βρισκόμαστε και τόσο συχνά ερωτικά είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω κούρασης. Τι μπορούμε να κάνουμε για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος; Αναστασία...

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας.

Αγαπητή Αναστασία, πολλά ζευγάρια μετά από χρόνια σχέσης απομακρύνονται ερωτικά χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι το ιδιαίτερο. Η καθημερινότητα με τη ρουτίνα που φέρνει και την κούραση καθώς και η φροντίδα των παιδιών αλλάζει πολύ τις ισορροπίες.

Γι’ αυτούς τους λόγους είναι απαραίτητο τα ζευγάρια να βρίσκουν τον χρόνο και να τον περνούν μεταξύ τους έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η σχέση τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε μόνοι σας για φαγητό χωρίς κάποια άλλη παρέα.

Επίσης, θα είναι καλό να φύγετε για ένα Σαββατοκύριακο κάπου οι δυο σας. Είναι μικρά πράγματα, τα οποία όμως μπορεί να ανανεώσουν σημαντικά τη σχέση σας και να βελτιώσουν και τη συχνότητα της ερωτικής σας επαφής.