Κορίτσια προσοχή! Αυτή η συνήθειά του στο σ3ξ μαρτυρά ότι σας απατά!

Να είστε υποψιασμένες!

Κορίτσια προσοχή! Αυτή η συνήθειά του στο σ3ξ μαρτυρά ότι σας απατά!

Κορίτσια προσοχή! Μπορεί να φαίνεται απίστευτο είναι όμως αληθινό. Αυτή είναι η συνήθεια του συντρόφου σας στο σ3ξ που μπορεί να μαρτυρά ότι σας απατά.

Πέφτετε μαζί του στο κρεβάτι και σας ακούνε σε όλη την πολυκατοικία; Εάν νομίζετε ότι απλά τον... ξεζουμίσατε, μάλλον πρέπει να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα καθώς σύμφωνα με έρευνα που έγινε, η δυνατή φωνή στο σ3ξ μαρτυρά απιστία.

Αγόρια προσοχή: Αν η συνοδός σας παραγγείλει αυτό το ποτό τότε θέλει... "κοκό" το βράδυ!

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε σε δείγμα 1000 ατόμων αποδείχθηκε ότι το το 62% των ανδρών και το 72% των γυναικών που σήκωναν τη γειτονιά στο πόδι την ώρα του σ3ξ, χρησιμοποιούσαν τη φωνή τους ως συγκάλυψη για το γεγονός ότι ήταν άπιστοι. Ο ερωτικός τους σύντροφος θεωρεί ότι τους ικανοποιεί και έτσι δε θα αναζητήσει τη συντροφιά άλλου στο κρεβάτι.

Κορίτσια Alert! Αυτές είναι οι top 10 φαντασιώσεις των αντρών στο κρεβάτι!

Girls stay alert! Σας βρήκαμε τις top 10 φαντασιώσεις των αντρών στο κρεβάτι την ώτα του σεξ!

Υπάρχουν φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται… «βρόμικα»; Σε φαντάζεσαι δεμένη στο κρεβάτι σαν την ηρωίδα από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» στο έλεος του εραστή δυνάστη σου; Δεν είσαι η μόνη.

Ο… ματάκιας
Σχεδόν οι μισοί όσων έλαβαν μέρος στην έρευνα έχουν φαντασιώσεις ή τους εξιτάρει η ιδέα να βλέπουν αγνώστους να γδύνονται ή να κάνουν σεξ. Ενώ το 1/3 από αυτούς είπαν ότι το έχουν κάνει πράξη κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Γόβα στιλέτο
Περίπου το 1/4 των ερωτηθέντων απάντησαν ότι σε κάποια φάση της ζωής τους έχουν διεγερθεί από ένα μη σεξουαλικό αντικείμενο, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι γόβες ή ένα μεταξωτό μαντήλι.

undefined

In public
Το 30% παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο με μάλιστα αυξημένο τον κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί.

Touch me
Σχεδόν το 1/4 των συμμετεχόντων δήλωσε ότι έχει διεγερθεί ή έχει κάνει ερωτικές σκέψεις ακουμπώντας τυχαία έναν άγνωστο. Μάλιστα ο ακριβής όρος ονομάζεται Εφαψιμανία.

Μίλα μου βρόμικα
Τέλος το 20% δήλωσε ότι διεγείρεται σεξουαλικά στη σκέψη ότι συμμετέχει σε μαζοχιστικές σκηνές ή έχει ταπεινωθεί κατά την ερωτική πράξη. Συνήθως με την χρήση χειροπεδών, μαστιγίων κλπ.