Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορίτσια προσοχή! Αν κάνει αυτά τα 3 πράγματα σας βλέπει σοβαρά!

Θα σε πάει στα σκαλιά της εκκλησίας ναι ή όχι;

Κορίτσια προσοχή! Αν κάνει αυτά τα 3 πράγματα σας βλέπει σοβαρά!
Σχέσεις 22.11.2019 15:07
Follow us on Google News

Αν κάνει αυτά τα 3 πράγματα σας βλέπει σοβαρά! Κορίτσια μεγάλη προσοχή αυτό το άρθρο θα σας ανοίξει τα μάτια!

Το "κρεβάτι" έχει γίνει επίκεντρο για πολλές γνωριμίες και συζητήσεις. Και αυτό δεν είναι κακό ή ανεπιθύμητο. Όμως, είναι πολλές οι γυναίκες που παραπονιούνται πως ένας άντρας θέλει μόνο "κρεβάτι" τελικά, πληγώνονται γιατί στην αρχή σκέφτηκαν πως θέλει κάτι περισσότερο από εκείνες και τελικά κλείνονται απομονωμένες ή χάνουν την ελπίδα τους και γίνονται επιθετικές και ωμές.

Εκτός από το τι κάνουν οι άλλοι, τι θέλουν, τον τρόπο τους, ακόμη πιο ουσιαστικό είναι να δούμε τι κάνουμε εμείς, κατά πόσο όσα θέλουμε είναι σε συμφωνία με όσα κάνουμε και γενικότερα, να στρέψουμε την προσοχή μας σε εμάς.

Κορίτσια προσοχή! Σε αυτή την ηλικία θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας!

Όσο δικαίωμα έχεις να είσαι διαθέσιμη για σεξουαλικές σχέσεις, αντίστοιχα μπορείς να θέσεις και όρια αναφορικά με την μορφή και την ποιότητα της σχέσης που επιθυμείς. Μία οποιαδήποτε κοντινή επαφή με έναν ερωτικό σύντροφο, χρειάζεται να μας προσφέρει όμορφες στιγμές και όχι άγχος, δράμα, πίκρα και απόγνωση. Αν αυτό που χρειάζεσαι σε αυτή την φάση της ζωής σου είναι μία σχέση με συντροφικότητα, σταθερότητα και εξέλιξη, αναζήτησε τα παρακάτω χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ενδιαφέροντος σου:

-Ενδιαφέρον

Ως ένδειξη ενδιαφέροντος θεωρούμε τις ερωτήσεις και τις πληροφορίες που συλλέγει από όσα λέμε και όσα μας αφορούν, χωρίς πάντα να αφορούν το σεξ. Αν δεν δείχνει να τον απασχολεί το άγχος σου για την δουλειά ή η κακή σου διάθεση λόγω ενός καυγά, μάλλον δεν θα τον αφορούν ιδιαίτερα όσα αφορούν και εσένα. Ενδεχομένως, να προτιμά να γυριζει την συζήτηση σε θέματα σεξουαλικά, είναι και αυτό ένδειξη… Για αυτό, προτίμησε να έχεις έναν σύντροφο που ενδιαφέρεται για όσα ενδιαφέρεσαι και δεν παρακάμπτει όσα είναι για σένα σημαντικά, αντιθέτως τους δίνει προσοχή, χώρο και χρόνο και θέλει να μάθει όσα σε αφορούν.

-Διεκδίκηση

Αν κάποιος σε θέλει μέρος της καθημερινότητάς του, θα θέλει να σε ζήσει περισσότερο, θα μιλάει μαζί σου συχνά, θα σου δίνει πληροφορίες και αυτά θα τα διεκδικεί και από σένα. Ο χρόνος και οι πληροφορίες μας είναι πολύτιμες για κάποιον που θέλει να έρθει πραγματικά κοντά μας και για αυτό θα διεκδικήσει να έχει πρόσβαση σε αυτά. Το ενδιαφέρον του και η διαθεσιμότητά του είναι οι βασικές ποιότητες που θα χαρακτηρίσουν την διεκδίκησή του.

-Πρόοδος

Η εξέλιξη από συζήτηση σε συζήτηση και από συνάντηση σε συνάντηση, γίνεται άνετα και χωρίς άγχος, με μία ευκολία που σε κάνει να αισθάνεσαι ηρεμία. Δεν επικρατεί αγωνία και φόβος “Θα εξαφανιστεί;/ Θα πάρει ξανά τηλέφωνο;/ Γιατί δεν στέλνει μήνυμα;” καθώς θα μπορείς να καταλάβεις, να ρωτήσεις, να επικοινωνήσεις χωρίς γκρίζες ζώνες και ανασφάλεια. Υπάρχει μία σταθερότητα και μία ασφάλεια πως δεν θα εξαφανιστεί αλλά πως μπορείς να υπολογίζεις σε εκείνον και ξέρεις πότε θα τον δεις ξανά.

Ακόμη και μία επαφή που ξεκινά καθαρά σεξουαλικά μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση αρκεί πρώτον να το θέλετε και οι δύο και δεύτερον να το πείτε. Η ειλικρίνεια και η άμεση επικοινωνία είναι κλειδί για κάθε μορφή σχέσης, εφόσον θέλουμε να είναι ουσιαστική και ώριμη.

Μήπως σε απατάει; Αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!

Αναρωτιέσαι μήπως σε απατάει; Κάτι θα έχεις δει για να το πιστεύεις, δεν είσαι τρελή! Εμείς φροντίζουμε για εσένα και την σχέση σου και σου λέμε ότι αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση για να μην γίνεις...ελαφίνα!

Κι αν έχουμε αναφερθεί στην απιστία μιας και είναι ένα θέμα που καίει και αφορά τους πάντες. Η αλήθεια είναι ότι όταν σου συμβαίνει συνήθως δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις οπότε και σε πιάνει μία άρνηση.

Όσο όμως ο χρόνος περνά, όλο και περισσότερα πειστήρια έρχονται στην επιφάνεια, μιας και εμείς οι γυναίκες τείνουμε να βλέπουμε σημάδια που συνήθως αγνοούμε. Κι αν υπάρχουν πραγματικά πολλές ενδείξεις, είναι αρκετές οι φορές που δεν αποκλείεται το λάθος.

Υπάρχει όμως ένα αδιάσειστο σημάδι, το οποίο δεν μπορείς να αγνοήσεις. Συγκεκριμένα, αυτό που… φωνάζει ότι ο σύντροφός σου σε απατάει, είναι το γεγονός ότι πλέον δουλεύει όλο και περισσότερο.

Οι υπερωρίες στη δουλειά, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να γκρινιάξεις, και δεν θα είναι και δίκαιο να το κάνεις. Οπότε, σε περίπτωση που κλείνει 12ωρα στο γραφείο, ήρθε η ώρα να κατέβεις από το ροζ συννεφάκι σου και να πιάσεις δουλειά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Η κοπέλα μου είναι κατώτερη από μένα, θα την εγκρίνουν οι συγγενείς μου;" Ο ειδικός του YouWeekly απαντά!

Χώρισε σαν "Σουηδός"! Να ο πολιτισμένος τρόπος να πεις "αντίο"!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr

Share