Θες να τον κάνεις δικό σου τα Χριστούγεννα; Με αυτά τα δώρα θα τον... ρίξεις!

"Τρέλανε" τον με μια μόνο κίνηση!

Θες να τον κάνεις δικό σου τα Χριστούγεννα; Με αυτά τα δώρα θα τον... ρίξεις!

Θες να τον κάνεις δικό σου φέτος τα Χριστούγεννα; "Τρέλανε" τον με μια μόνο κίνηση! Με αυτά τα δώρα θα τον... ρίξεις.

Αν είσαι στην αρχή της σχέσης σου και θα περάσετε τις πρώτες γιορτές μαζί, μην αγχώνεσαι για το δώρο που θα του κάνεις, καθώς εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Οι άντρες μπορεί να είναι... περίπλοκοι στα δώρα, ωστόσο είναι μερικά πράγματα που κανένας τους δεν μπορεί να αντισταθεί, τα οποία αφορούν τόσο την μόδα, όσο και τα ηλεκτρονικά.

Εμείς σου συλλέξαμε κάποια από τα καλύτερα με τα οποία θα τον "τρελάνεις"! Από την άλλη ωστόσο, ποια είναι τα δώρα που λατρεύουν οι γυναίκες;

ακουστικά

Apple AirPods Pro

ανδρικά δώρα

Beoplay A1 Limited Edition Speaker

ανδρικά παπούτσια

Clarks Originals x Bodega Wallabee Boot

μπουφάν

Crescent Down Works + Todd Snyder Puffer Coat

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Fitbit Versa 2 Smartwatch

Πως να τον κάνεις δικό σου; 11 μυστικά για να τα καταφέρεις!

Τον θέλεις πολύ; Θέλεις να τον κάνεις δικό σου και δεν ξέρεις πως; Εμείς σου έχουμε την λύση! Ακολούθησε αυτά τα 11 μυστικά και πίστεψε μας, θα τα καταφέρεις!

Να επισημάνουμε εξ αρχής το εξής: στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπως είναι οι ερωτικές, δεν μπορούν να υπάρχουν συνταγές. Ενδεχομένως, όμως, ορισμένες λεπτομέρειες, κάποιες συμπεριφορές να βοηθούν!

1.Η αναμονή πολλές φορές είναι αποτελεσματική
Αναρωτιέσαι «πώς να τον ρίξω;»; Η πρώτη συμβουλή μας, το πρώτο μυστικό που θα μοιραστούμε μαζί σου είναι αυτό: να τον αφήνεις και λίγο στο… «περίμενες». Κι όχι, δεν εννοούμε να τον γράφεις. Ούτε να τον αφήνεις να σε περιμένει 3 ώρες κάθε φορά μέχρι να ετοιμαστεί.

Αλλά εάν κάθε φορά που σε πλησιάζει κάποιος του ανοίγεσαι αμέσως, φέρεσαι σα να τρέχεις από πίσω του, τότε σίγουρα θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Έχει αποδειχθεί πως η αναμονή επιδρά θετικά στη δημιουργία μίας νέας σχέσης. Επομένως, δώσε στον επικείμενο σύντροφό σου τον απαραίτητο χρόνο για να σε γνωρίσει. Τον απαραίτητο χρόνο για να σε καλέσει εκείνος για την επόμενη έξοδό σας. Τον απαραίτητο χρόνο για να σε διεκδικήσει. Αγάλι αγάλι…!

2.Άφησε, παράλληλα, λίγο μυστήριο στη σχέση σας
Αυτό που πάντοτε φαίνεται να γοητεύει τους άντρες αλλά και τις γυναίκες είναι το μυστήριο. Ταιριάζει αρκετά με την προηγούμενη συμβουλή μας, οπότε μπορείς να τις εφαρμόσεις παράλληλα.

Γιατί να μάθει από τα πρώτα ραντεβού σας όλες τις επιθυμίες, τις δυστροπίες, τα γούστα και τις εμπειρίες ζωής σου; Γιατί να είσαι ανοιχτό βιβλίο από τις απαρχές της γνωριμίας ή της σχέσης σας; Αν θέλεις περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία στο «πώς να τον ρίξω» που σε απασχολεί, επίτρεψέ του να σε γνωρίσει σιγά – σιγά. Και μάλιστα μέσα από τις δικές του ερωτήσεις και επιδιώξεις. Εννοείται ότι δε σε προτρέπουμε να μην του μιλάς, να είσαι κλειστή και «σφιγμένη». Αλλά να περιμένεις πού και πού το δικό του ενδιαφέρον για να σε μάθει καλύτερα. Αυτό το μυστήριο θα τον τραβήξει ακόμα πιο πολύ σε εσένα.

3.Μην τού κάνεις τη δύσκολη
Ναι, να του δείξεις ότι, εάν έχει σκοπό να παίξει μαζί σου, καλύτερα να πηγαίνει αλλού. Ναι, να του καταστήσεις σαφές ότι το… φρούριό σου δεν πέφτει τόσο εύκολα. Χρειάζεται, ωστόσο, να υπερβάλεις σε όλο αυτό; Να του το παίζεις δήθεν «δύσκολη» και «απόρθητη»;

Στη δεύτερη περίπτωση, κινδυνεύεις να φανείς απόμακρη ή σνομπ. Ακόμα, κινδυνεύεις όχι μόνο να μην τα καταφέρεις με το «πώς να τον ρίξω» που αναρωτιέσαι, αλλά και να τον χάσεις. Διότι μπορεί να ενοχληθεί που δεν τον αφήνεις να σε προσεγγίσει.

Συμπέρασμα: Όπως και παντού, έτσι κι εδώ χρειάζεται ένα μέτρο. Βρες ποιο είναι το μέτρο που θεωρείς κατάλληλο για εσένα σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Πότε και μέχρι σε ποιο βαθμό θέλεις να τον αφήνεις να σε κερδίζει. Πότε και μέχρι και σε ποιο βαθμό θέλεις να προσπαθείς να τον κερδίζεις κι εσύ.

4.Δώσε ιδιαίτερη σημασία στο βλέμμα
Και για να μην παρερμηνεύσεις τι λέμε, δε σου δίνουμε ασφαλώς κάποια συμβουλή μακιγιάζ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάς αυτή τη συμβουλή αν παρακολουθείς τα άρθρα μας. Κι αυτή είναι η απόδειξη του πόσο σημαντική θεωρούμε την οπτική επαφή σε μία διαπροσωπική σχέση. Μέσω αυτής μπορείς να καθιστάς σαφές στο συνομιλητή σου ότι σου αρέσει, ότι σε γοητεύει, ότι τον θεωρείς ελκυστικό κ.ο.κ.

Όσο το δυνατόν συχνότερα επιδίωκε τη βλεμματική επαφή μεταξύ εσού και του αγοριού ή άντρα που σου αρέσει. Όταν είστε μαζί, σε οποιοδήποτε μέρος, και συζητάτε, κάρφωνε μερικές φορές το βλέμμα σου πάνω στο δικό του. Άφηνε έτσι τα μάτια να πουν πράγματα που δεν εκφράζονται τόσο εύκολα με τα λόγια. Επίσης, να τον κοιτάς κατάματα όποτε του μιλάς προκειμένου να του φανερώνεις την ειλικρίνειά σου, μια ειλικρίνεια που στις μέρες μας δε θεωρείται δεδομένη στις σχέσεις. Γι’ αυτό κι όταν φαίνεται πως υπάρχει, πολλαπλασιάζει την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό από το άλλο μέλος της σχέσης και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι – ή τουλάχιστον στην οποιαδήποτε δυαδική σχέση.

5.Καλύτερα μην τον ρωτήσεις εσύ για τις πρώην του
Μπορεί να είσαι στην… «προνομιούχα» θέση να γνωρίζεις το ερωτικό παρελθόν αυτού που τώρα αναρωτιέσαι «πώς να τον ρίξω;». Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να καίγεσαι να μάθεις για αυτό. Τι έκανε πριν από εσένα; Είχε κάποιο μακροχρόνιο δεσμό ή έκανε συνέχεια περιστασιακές σχέσεις με το άλλο φύλο; Ποιες και πώς ήταν οι πρώην του;

Περιόρισε την περιέργειά σου και προσπάθησε να μην τον ρωτήσεις για τέτοια θέματα. Αν έρθει η συζήτησή σας εκεί, μπορείς με διακριτικότητα να το κάνεις. Ειδάλλως, δεν υπάρχει λόγος να μάθεις για το παρελθόν του. Εσένα σε αφορά το παρόν του και το παρόν σας! Άσε που έτσι κι αλλιώς, σύντομα ή αργότερα, θα συμβεί να αναφερθείτε και σε αυτά. Οπότε θα μάθεις ό,τι σε ενδιαφέρει όταν εκείνος το θελήσει και νιώσει άνετα.

6.Αν ο ίδιος δε ρωτήσει, μην του μιλήσεις ούτε εσύ για τους πρώην σου
Πολλές φορές συμβαίνει κορίτσια και γυναίκες, όταν συνομιλούν με κάποιον, να του αναφέρουν τους πρώην τους. Με ποιον τα είχαν, πόσο καιρό τα είχαν, γιατί τα χάλασαν και ούτω καθεξής. Νομίζεις ότι τον νοιάζει; Ίσως ναι, ίσως κι όχι. Το σίγουρο είναι ότι δεν καίγεται κιόλας. Νομίζεις ότι αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που θα ήθελε να μάθει από εσένα και για εσένα; Με βεβαιότητα όχι. Οπότε απόφυγε να ανοίξεις τέτοιου είδους συζητήσεις, ιδίως το να αρχίσεις να του λες ιστορίες από τον τάδε πρώην σου.

Ακόμη κι αν εκείνος δείχνει πρόθυμος και ρωτάει να μάθει για το ερωτικό παρελθόν σου – πράγμα αρκετά πιθανό –, δύο πράγματα θέλουμε να προσέξεις: πρώτον, να περιμένεις την πάσα από εκείνον και δεύτερον, να μη μακρηγορείς ακατάπαυστα και αναίτια για το εν λόγω θέμα.

7.Άσε από τα χέρια το κινητό σου
Η πλειονότητα του πληθυσμού συνηθίζει να είναι με ένα κινητό στο χέρι. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις καφετέριες, στο σπίτι, στη δουλειά, στη σχολή, στην … τουαλέτα. Κι αν δεν ασχολούνται με αυτό, συνήθως το έχουν σε απόσταση μερικών εκατοστών από το χέρι τους. Με το νου τους για κάθε επικείμενη ειδοποίηση και ανάρτηση στα social media.

Θέλεις απάντηση στο «πώς να τον ρίξω;»; Κάνε τη διαφορά! Άσε για κάμποση ώρα παραπέρα το κινητό σου και την ψεύτικη διαδικτυακή πραγματικότητα. Άσε τους followers όση ώρα είσαι μαζί με αυτόν που σου αρέσει. Άσε τις ειδοποιήσεις, τις κλήσεις, τα μηνύματα, τα e-mails και ζήσε την κάθε στιγμή που κοιτάς, μιλάς, γελάς με εκείνον. Την «πραγματική πραγματικότητα» δηλαδή.

8.Ο αυθορμητισμός είναι σύμμαχός σου, αρκεί μερικές φορές να τον προσαρμόζεις
Ορισμένοι άνθρωποι χαρακτηριζόμαστε από έντονο αυθορμητισμό, όταν άλλοι δε δείχνουν να είναι αυθόρμητοι. Παρομοίως, σε ορισμένους αρέσει οι σύντροφοί τους να είναι αυθόρμητοι, όταν άλλοι προτιμούν τον προγραμματισμό και τη σοβαρότητα (ή τη σοβαροφάνεια;).

Όπως και να έχει, στην ερώτησή σου «Πώς να τον ρίξω;», κατ’ εμάς, ο αυθορμητισμός μπορεί να φανεί αποτελεσματικός. Θα τον κάνεις να έρθει πιο κοντά σου και να χαρεί από ό,τι απροσδόκητο κι εκτός προγράμματος του παρουσιάσεις. Ταυτόχρονα, θα τον πλησιάσεις κι εσύ ευκολότερα, ενώ φυσικά θα σπάσει ο πάγος μεταξύ σας.

Ετοίμασέ του το αγαπημένο του φαγητό σε ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι και με συνοδεία από τη μουσική που του αρέσει. Κλείσε εισιτήρια για ένα μέρος που θέλει να πάει ή στην ταινία που πιστεύεις ότι θα θέλει να δει. Αγόρασέ του ένα δωράκι – δεν έχει καμία σημασία η αξία του – χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (επέτειος, εορτή, γενέθλια κ.ά.). Γράψε του κάτι γλυκό ή κάτι αστείο σε ένα post – it και κόλλησέ το κάπου που δε θα περιμένει να το δει, όπως για παράδειγμα μέσα στο πορτοφόλι του. Θα χαρεί και θα χαμογελάσει όταν το ανοίξει ξαφνικά!

Τι θέλουμε, όμως, να προσέξεις. Ειδικά εάν δεν τον γνωρίζεις καιρό, καλύτερα παίξε το πιο safe. Δηλαδή τιθάσευσε λίγο τον πηγαίο αυθορμητισμό σου. Διότι μπορεί να τον κάνεις να αισθανθεί άβολα κι αμήχανα. Μπορεί να τον ωθήσεις να κάνετε κάπου, να πείτε κάτι, να αντιδράσετε με κάποιον τρόπο, που ο ίδιος δε νιώθει (ακόμα) εύκολη την τάση να ταυτιστείτε.

9.Πλησίασέ τον εσύ!
Μπορεί να μην έχεις δοκιμάσει ξανά να κάνεις την πρώτη κίνηση. Μπορεί να είναι κατά των αντιλήψεών σου. Γιατί να μην το επιχειρήσεις, ωστόσο; Δεδομένου ότι σου αρέσει, ότι αναζητάς τρόπους για το πώς να τον ρίξεις και να τον κερδίσεις, δε βλέπουμε το λόγο να μην τον φλερτάρεις πρώτη.

Ειδικά εάν δεις ότι εκείνος είναι διστακτικός ή ότι ενδεχομένως δεν έχει καν αντιληφθεί ότι σου αρέσει, μην διστάσεις!

10.Να του χαμογελάς
Το χαμόγελο δείχνει μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, μια γυναίκα γεμάτη χαρά, ζωντάνια και θετική διάθεση. Μια γυναίκα, επιπλέον, που δε διστάζει να μοιραστεί αυτή την ευφορία που η ίδια νιώθει μαζί με τον άλλον. Σκέψου το κι έτσι: εσύ θα σαγηνευόσουν ευκολότερα από κάποιο χαρούμενο και χαμογελαστό άνθρωπο ή από κάποιον κατηφή, κατσούφη ή σοβαροφανή; Μάλλον από τον πρώτο. Το ίδιο και ο επικείμενος σύντροφός σου, για τον οποίον θέλεις να μάθεις περισσότερα περί του «πώς να τον ρίξω;».

Φόρα το χαμόγελό σου όποτε η συζήτηση το επιτρέπει. Όταν συζητάτε για κάτι ευχάριστο ή κάτι που σου φανεί αστείο. Όταν έρχεσαι σε αμηχανία και δεν έχεις τι να πεις, μπορείς να χαμογελάσεις.

11.Μην εκμεταλλευτείς το … «κρεβάτι»
Αφήσαμε για το τέλος μία πολύ σημαντική πτυχή που επιθυμούμε να θίξουμε. Αυτό είναι και το 11ο μυστικό μας για το πώς να τον ρίξω που σκέφτεσαι. Αφορά στην «εκμετάλλευση», κατ’ ουσίαν, της σεξουαλικής επαφής ως τρόπο να κερδίσεις τον άλλον.

Το να μετέρχεσαι τη σεξουαλική σας επαφή σε μία τέτοια απόπειρά σου είναι άκρως εσφαλμένο. Μπορεί πράγματι μία ερωτική διαπροσωπική σχέση να εμπεριέχει έρωτα (όπως λέει και ο ορισμός της), ωστόσο ο τελευταίος αρμόζει να πραγματοποιείται υπό άλλες συνθήκες. Άσε τον να έρθει στην ώρα του, αφού έχετε μάθει περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Τότε θα νιώθετε περισσότερη οικειότητα να προχωρήσετε, περισσότερη όρεξη και επιθυμία, περισσότερη σιγουριά.

Συνεπώς, όσο και να θέλεις να συνευρεθείτε ερωτικά, σίγουρα μην επιχειρήσεις να τον παρασύρεις με σεξουαλικά υπονοούμενα ή κινήσεις. Κινδυνεύεις να τον ρίξεις παροδικά / περιστασιακά (ίσως μόνο για μία βραδιά), αφού μάλλον θα σε θεωρήσει εύκολη. Επίσης, κινδυνεύεις να τον βιάσεις, να τον τρομάξεις σχεδόν, οπότε τελικά να τον απομακρύνεις.