Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 5 σημάδια που σας αποκαλύπτουν ότι σας χρησιμοποιεί!

Εσείς είστε ανάμεσα σε αυτές;

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 5 σημάδια που σας αποκαλύπτουν ότι σας χρησιμοποιεί!
Σχέσεις 14.12.2019 16:33
Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Σας έχουμε τα 5 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σας χρησιμοποιεί! Μπορεί να τον λατρεύεται και να είστε άπειρα ερωτευμένες μαζί του, ωστόσο αυτός μάλλον ενδιαφέρεται για κάτι άλλο. Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή!

Το κλειδί είναι οι συνήθειες ενός ατόμου! Αυτές εκφράζουν τα σημάδια στην συμπεριφορά του απέναντί σας! Απλά πρέπει να προσέξετε λίγο το σύντροφό σας για να εντοπίσετε τα ακόλουθα "συμπτώματα".

Σε κάνει να νιώθεις μοναδική;

Αν βλέπετε πως προσπαθεί να σας ευχαριστήσει και να σας εκπλήξει κιόλας μερικές φορές, τότε είστε σε καλό δρόμο. Αν όχι, τότε θα έχετε σοβαρό πρόβλημα.

Αισθάνεσαι τύψεις που είσαι μαζί του;

Εάν έχετε διαμάχες και μετά σας κάνει να νιώθετε τύψεις που του αντιμιλήσατε, τότε κάτι πάει πολύ στραβά. Σταματήστε τις ενοχές, γιατί αυτός που σας αγαπάει πραγματικά θέλει μόνο το καλό σας, διαφορετικά δεν θα σας έκανε να στεναχωρηθείτε.

Σε παραμελεί

Έχετε κανονίσει να βγείτε και μια, δυο, τρεις στο ακυρώνει... όμως όταν βάζει τους δικούς του όρους είναι "κύριος". Ε κάτι πάει λάθος το βλέπετε και εσείς.

Ανισορροπημένη σχέση

Ο συμβιβασμός μπορεί να είναι δύσκολος, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούργια! Ωστόσο, εάν ο φίλος σας σέβεται τη γνώμη σας και είναι πάντα έτοιμος να διατηρήσει αυτή την ισορροπία, τότε η προσαρμογή δεν είναι τεράστιο ζήτημα. Αλλά αν δεν θέλει να εγκαταλείψει την «εξουσία» του, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφύγουμε μια τέτοια σχέση ελέγχου.

Συναισθιματισμός

Ο φίλος σας γνωρίζει τις αδυναμίες σας και συχνά το χρησιμοποιεί ως συναισθηματικό εργαλείο! Αν αυτή η κατάσταση ισχύει στη σχέση σας, τότε πρέπει να την κόψετε "μαχαίρι", γιατί είναι ολοφάνερο πως δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

Τι είναι ωστόσο αυτό που σύμφωνα με εκείνους κρατάει την σχέση σας δυνατή; Σας έχουμε όλη την αλήθεια από την δικιά τους μεριά.

Πιστεύεις πως σε απατά; Να τα σημάδια που τον προδίδουν!

Κορίτσια τέλος οι εικασίες! Αν πιστεύεις πως σε απατά εμείς σου έχουμε τα σημάδια που τον προδίδουν, ώστε να το καταλάβεις στο άψε σβήσε!

Το ότι ο άντρας είναι πολυγαμικό ον, το γνωρίζεις και το θεωρείς λογικό...για τους άλλους, όχι για το δικό σου αγόρι!

Κορίτσια προσοχή! Αν θέλετε να γίνετε η απόλυτη γυναίκα στο κρεβάτι αυτά είναι τα μυστικά!

Όλοι οι άντρες έχουν στο μυαλό τους την ερωτική τους ζωή κάπως αλλιώς, όχι τόσο συναισθηματικά όσο εσύ, και αυτό ισχύει σε όλους τους χρόνους ~> (παρελθόν-παρόν-μέλλον)! Δεν θα αλλάξει αυτό το σκεπτικό ποτέ και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Ναι ,γι΄αυτούς μπορεί να μετράει η ποσότητα και όχι η ποιότητα! (Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα!)

Γι΄αυτό αν έχεις υποψίες για το δικό σου αγόρι, ότι έχει γίνει weirdo στη σχέση σας τώρα τελευταία, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια (απιστίας) και βγάλε ένα συμπέρασμα!

Σημάδι 1#
Το κινητό του έχει γίνει η προέκταση του δεξιού του χεριού. Το παίρνει μαζί του παντού, ακόμα και στην τουαλέτα. Το βάζει στο airplane mode όταν είστε μαζί και γενικότερα το έχει στο νου του συνέχεια!

Σημάδι 2#
Τώρα τελευταία βλέπεις σπάνια τους φίλους του και δεν κανονίζετε όπως παλιά να βγαίνετε μαζί. Πιθανότατα να γνωρίζουν την "κακή" του πράξη και να μην νιώθουν άνετα να σε βλέπουν.

Σημάδι 3#
Αποφεύγει να περνάει χρόνο με τους φίλους σου και την οικογένειά σου! Μήπως νιώθει τύψεις;

Σημάδι 4#
Έχει κενά μνήμης! Ξαφνικά ξεχνάει τα βασικά ~> πότε είναι τα γενέθλιά σου και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες! Μήπως έχει πολλές τέτοιες πληροφορίες στο μυαλό του και έπαθε υπερφόρτωση;

Σημάδι 5#
Είναι μυστικοπαθής όσον αφορά το που σπαταλάει τα χρήματά του. Ενώ εσύ κανονίζεις ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας αυτός ξαφνικά έχει ξεμείνει και δεν θυμάται πως έγινε αυτό. Weird, δεν συμφωνείς;

Σημάδι 6#
Ξεκινάει μαζί σου καυγάδες χωρίς λόγο, και προσπαθεί να σου ρίξει τις ευθύνες στα πάντα.
Προσοχή ~> Η επίθεση είναι η Νο1 τακτική ενός cheater!

Σημάδι 7#
Κάθεται στη δουλειά πολύ παραπάνω από ότι συνήθιζε! Εμφανέστατο και παλιομοδίτικο σημάδι απάτης!

Σημάδι 8#
Φρικάρει όποτε του παίρνεις το κινητό, ακόμα και για να δεις τι ώρα είναι.

Σημάδι 9#
Με το που πέσετε για ύπνο κοιμάται αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και για γλύκες ούτε λόγος.

Σημάδι 10#
Η συχνότητα που κάνετε sex έχει αρχίσει και σε προβληματίζει.

Σημάδι 11#
Σου παίρνει δώρα, χωρίς να έχετε επέτειο, γενέθλια κ.τ.λ.! Αναμφίβολα νιώθει τύψεις για κάτι που έχει κάνει και επειδή δεν σε καλύπτει συναισθηματικά σε καλύπτει τουλάχιστον υλικά!

Σημάδι 12#
Δίνει περισσότερη προσοχή στην εξωτερική του εμφάνιση. Αλλάζει κούρεμα, αγοράζει ρούχα, φοράει κολόνια non stop!

Σημάδι 13#
Λέει ψέματα για το οτιδήποτε.

Σημάδι 14#
Αν έχεις προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, τότε έτσι και είναι. Ποτέ το γυναικείο ένστικτο δεν έχει πέσει έξω. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση που έχεις και κάνε κάτι γι΄αυτό!

Πηγή: thedot.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις στην συγκατοίκηση και σκοτώνεις τον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο youweekly.gr

Share