Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Να πως θα καταλάβεις αν είσαι η ενοχλητική στην σχέση σας - Οι εδικοί μίλησαν

Δώσε προσοχή στα σημάδια

Να πως θα καταλάβεις αν είσαι η ενοχλητική στην σχέση σας - Οι εδικοί μίλησαν
Σχέσεις 13.02.2020 15:39
Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Οι εδικοί μίλησαν και τώρα υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν όντως είσαι εσύ η ενοχλητική στην σχέση σας και όχι εκείνος! Μην αγχώνεσαι, μην κατσουφιάζεις γιατί μπορεί και εν τέλη να φταίει ο άλλος, ή αν όντως είσαι εσύ το θέμα, μπορείς να δεις παρακάτω τι είναι αυτό που φταίει και να το διορθώσεις.

Συχνά εμφανίζονται παρεξηγήσεις, αλλά είναι δική σας ευθύνη να ξεκαθαρίσετε αυτές τις παρανοήσεις. Είναι καλύτερα να αποφεύγεις λοιπόν το σούσουρο και να κάνετε και οι δύο πράγματα που ο άλλος θα εκτιμήσει.

Μην του τηλεφωνείς όλη την ώρα

Καλό είναι να προσέχεις λίγο και να μην τον πρήζεις όλη την ώρα με τηλέφωνα, μηνύματα. Όπως ακριβώς θέλεις και εσύ να νιώθεις ελεύθερη έτσι και εκείνος χρειάζεται λίγο χρόνο να "αναπνεύσει". Δώστε του λίγο χρόνο.

Μην τον ρωτάς για τις παρελθοντικές του σχέσεις

Πρέπει να ζούμε στο σήμερα. Τα πράγματα του παρελθόντος είναι ακριβώς στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να τον ρωτάς τι έκανε, με ποια ήταν, πως ήταν και τα γνωστά. Γιατί έτσι όπως και εσύ νιώθεις άβολα με το παρελθόν σου και αισθάνεσαι "εκτεθειμένη", το ίδιο αισθάνεται και εκείνος.

Μην μιλάτε για τις οικογένειές σας

Μπορεί να φαίνεται σαν υπερβολή, ωστόσο πίστεψέ μας το να αρχίσεις να συζητάς για την οικογένεια, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και να σε κάνει να φανείς η κακιά της υπόθεσης.

Λεφτά

Προσπάθησε να το πας χαλαρά εδώ. Το οικονομικό θέμα είναι ένα ζήτημα που μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα, όχι μόνο στις ρομαντικές σας σχέσεις, όσο και στις φιλικές ή ακόμη και οικογενειακές. Οπότε το καλό είναι να διαπραγματεύεστε ήπια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αισθάνεσαι απόμακρη με τον αγαπημένο σου; 3 + 1 μυστικά για να "αναζωπυρώσεις" την σχέση σας!

Κορίτσια δώστε βάση! Είστε ερωτευμένες με τον συνάδελφό σας; Αυτό μπορεί να σας κοστίσει την δουλειά σας!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο YouWeekly.gr

Share