Άγιος Βαλεντίνος: 6 μυστικά για να μείνετε πάντα μαζί

Εσύ τα ήξερες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Άγιος Βαλεντίνος: 6 μυστικά για να μείνετε πάντα μαζί

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ και μαζί του είναι και τα 6 μυστικά που θα σε σώσουν! Αυτά τα tips έχουν αποδειχθεί πως πιάνουν και όντως θα καταφέρετε να μείνετε πάντα μαζί! Δεν μας πιστεύεις; Συνέχισε να διαβάζεις και θα το δεις και μόνη σου.

Πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Πολύ απλά και εύκολα είναι η απάντηση. Σταμάτα να αγχώνεσαι για το μέλλον της σχέσης σου και άρχισε να εφαρμόζεις τα παρακάτω, μιας και τα έχουν προτείνει και ζευγάρια που είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια.

ΦΙΛΙΑ

Σου φαίνεται κουλό; Και όμως δεν είναι, γιατί αν το καλοσκεφτείς, οι φιλίες είναι αυτές που κρατάνε για μια ζωή. Ναι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και άτομα που νομίζαμε ότι θα είναι εκεί για μας και εν τέλη έφυγαν, αλλά τα περισσότερα άτομα που παραμένουν δίπλα μας είναι οι πραγματικοί φίλοι. Για αυτό αν "επενδύσεις" σε έναν πραγματικό φίλο θα είναι δύσκολο μετά να τον χάσεις, μιας και θα ξέρει ήδη όλα τα "ελαττώματά" σου.

Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ

Εδώ όπως και παραπάνω ισχύει ο κανόνας του ότι αν ξέρεις τον άλλον και όλα όσα θα σε "ενοχλούσαν" στην σχέση σε άλλη περίπτωση, τώρα δεν υπάρχει θέμα. Και αυτό γιατί είστε ήδη κοντά και δεν παρεξηγείται κανείς.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ

Αντί να νευριάσεις και να πεις θα τα πούμε άλλη στιγμή, όταν θα είμαι ήρεμη, καλύτερα να πεις "έλα να το συζητήσουμε". Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, ειδικά αν είσαι και λίγο εγωίστρια, αλλά το να το λύσεις είναι καλύτερο από το να το κρατήσεις μέσα σου και να μαζεύεται όλη αυτή η αρνητική ενέργεια.

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Αν δεις πως η σχέση σου χρειάζεται βοήθεια μην διστάσεις. Πήγαινε μαζί με τον αγαπημένο σου και λύσε το ζήτημα. Μπορεί να προλάβεις τα χειρότερα από το να χωρίσετε για το τίποτα. Αν ωστόσο σκέφτεσαι πως εκείνος μπορεί να σε απατάει, σου έχουμε τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις.