Οι γυναίκες της ζωής του Νίκου Καρβέλα - Η μία πιο επιτυχημένη και δυναμική από την άλλη!

Οι γυναίκες της ζωής του Νίκου Καρβέλα - Η μία πιο επιτυχημένη και δυναμική από την άλλη!
Το φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών είναι ο χωρισμός του Νίκου Καρβέλα με την Ανίτα Πάνια, μετά από 6 χρόνια γάμου. Εμείς πάλι δεν θα σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε πως ο Καρβέλας καταφέρνει τις πρώην του να κάνουν ανάλαφρη παρεούλα!

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, όπως όλα δείχνουν ακολουθούν χωριστούς δρόμους, αφού ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει μετακομίσει και δεν μένει πια στο σπίτι τους στην Εκάλη, σύμφωνα με το ΟΚ.

Δείτε ακόμη: Νίκος Καρβέλας: Παράτησε την Αννίτα Πάνια και γύρισε στην Άννα Βίσση – Η μεγάλη κρίση στον γάμο τους είναι γεγονός!

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αννίτα Πάνια σε κοινή βραδινή έξοδο με τον συνεργάτη της, Νίκο Σαμοΐλη. Ο Καρβέλας από την άλλη κυκλοφορεί με την πρώην σύντροφο και αδερφική του φίλη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Υμνώντας την ιδιότητα του Καρβέλα να συνασπίζει γύρω του σε περιβάλλον πολιτισμένο και δημιουργικό όλες τις πρώην, νυν και επόμενες συντρόφους του βρήκαμε 16 φωτογραφικά ντοκουμέντα των ζεν ερωτικών του περιπετειών: Άννα Βίσση, Ανίττα Πάνια, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Ζέτα Δούκα _+ εκτός συναγωνισμού τη αδυναμία του, την κόρη του Σοφία Καρβέλα.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="171118,171120,171121,171122,171123,171124"]

  • Στις 14 Μαΐου 1983, παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού.
    Από το 2006 διατηρεί σχέση με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με την οποία απέκτησε τον Αντρέα. Στις 29 Απριλίου 2010 παντρεύτηκε την Αννίτα στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Αναγνωστόπουλου: Γι’αυτήν την γυναικα άφησε ο Καρβέλας την Αννίτα Πάνια!!! Το παρασκήνιο μόνο στο youweekly.gr



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με νεύρα στην εκπομπη η Πάνια μετά τον χωρισμό με τον Καρβέλα – Τα πήρε με συνεργάτη της και τα έχωσε στον αέρα! (Video)