Τα σκοτεινά μυστικά των σταρ: Βία, αλκοόλ και όπλα

Τα σκοτεινά μυστικά των σταρ: Βία, αλκοόλ και όπλα
Κάποια από αυτά τα γνωρίζαμε και ορισμένα ίσως όχι. Όμως και οι διάσημοι έχουν μυστικά και μάλιστα όχι μόνο τα κράτησαν καλά κρυμμένα αλλά και είναι πράγματα που δεν θα φανταζόμασταν καν. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα διάσημα σοκαριστικά μυστικά που κατάφεραν να μας κρατήσουν κρυφά για καιρό.



Η Σαρλίζ θερόν μεγάλωσε σε μια φάρμα λίγο έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στην Νότια Αφρική, όπου η βία είναι τρόπος ζωής. Το βράδυ της 21ής Ιουνίου του 1991 -όταν η Θερόν ήταν 15χρονών - ο αλκοολικός και βίαιος πατέρας της επιστρέφοντας μεθυσμένος στο σπίτι, ανακάλυψε ότι είχε κλειδωθεί έξω.

Ενώ η γυναίκα και η κόρη του, φοβισμένες, είχαν κουρνιάσει στην κρεβατοκάμαρα, εκείνος γέμισε το όπλο του και έσπασε την κλειδαριά της πόρτας πυροβολώντας και φωνάζοντας: "Απόψε θα σας σκοτώσω και τις δύο"!

Δείτε ακόμη: Σπάνιο Ντοκουμέντο: H πρώτη παπαράτσι φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, να κάνει τόπλες!

Όταν αστόχησε, παρά τρίχα, να πετύχει πυροβολώντας την Σαρλίζ, η μητέρα της τον πυροβόλησε στο κεφάλι με το δικό της όπλο και τον σκότωσε. Το δικαστήριο την αθώωσε αφού έκρινε αργότερα ότι βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα.

Η Θερόν απέφευγε να μιλήσει δημόσια για το περιστατικό το 2004: "Όλα στην ζωή μου άλλαξαν την ημέρα που πέθανε ο πατέρα μου. Στο παρελθόν προσπαθούσα να το κρύψω, λέγοντας ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει. Έχω καταφέρει να τραβήξω μπροστά, αφήνοντας πίσω τον πόνο και την δυστυχία που μου προκάλεσε εκείνο το μοιραίο γεγονός"



Tώρα για την περίπτωση της Μάιλι Σάιρους δεν ξέρουμε τι να πρωτοπούμε. Ο πατέρας της Μάιλι φαίνεται πως ήταν πατέρας και άλλων παιδιών και έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να το κρατήσει αυτό κρυφό. Ενώ η μητέρα της Μάιλι ήταν έγκυος σε εκείνη, μια άλλη γυναίκα ήταν επίσης έγκυος στο παιδί του πατέρα της Μάιλι ,Μπίλι Ρέι Σάιρους. Άρα η Μάιλι έχει έναν ετεροθαλή αδερφό που τον λένε Κρίστοφερ από άλλη μητέρα και μεγάλωσε στη Νότια Καρολίνα.

Δεν αποκλείεται όλη αυτή η κατάσταση να έχει επιδράσει και στην ίδια την Μάιλι που διαρκώς χορεύει ή εμφανίζεται σχεδόν γυμνή και έχει την γλώσσα της μόνιμα έξω.



Η Τζέσικα Σίμπσον δεν βουρτσίζει τα δόντια της κάθε μέρα. Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει η αίσθηση που έχουν τα δόντια της όταν τα βουρτίσει που γλιστράνε! Ναι και όμως... Η τραγουδίστρια λέει πως καθαρίζει όποιες τροφές έχουν μαζέψει τα δόντια της με ένα πανί ή ένα κομμάτι ύφασμα(!), ενώ γενικά όπως έχει πει στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες πλένει τα δόντια 3 φορές την εβδομάδα! Κανένα σχόλιο...



Πραγματικά σε ποιον δεν αρέσει η Τζένιφερ Λόρενς; Το ότι γενικά έχει πολλές συμπάθειες οφείλεται κυρίως στο ότι δεν είναι από τις κλασικές σταρ του Χόλιγουντ και είναι κάπως πιο... αντράκι και λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια.

Δείτε ακόμη: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό απο το σπίτι και τη ζωή της Τζένης Καρέζη!

Σε συνέντευξη της μάλιστα είπε δημοσίως πως τα στήθη της είναι άνισα στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Εντάξει δεν είναι και η μόνη γυναίκα στον πλανήτη της οποίας το ένα στήθος είναι μικρότερο από το άλλο, αλλά σίγουρα δεν είχαν πολλές το θάρρος να το δηλώσουν και δημόσια!


Ναι και όμως η Σερ (Cher) και ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) υπήρξαν ζευγάρι.

Στα μέσα της δεκαετίας του '80, Σερ και Κρουζ μοιράστηκαν λίγους μήνες τόσο έντονου πάθους που έκαναν τη Σερ να κατατάξει τον Τομ μέσα στην τοπ πεντάδα με τους καλύτερους εραστές της.

"Είχα τους καλύτερους εραστές που θα μπορούσε να έχει άνθρωπος και εκείνος είναι στην πρώτη πεντάδα", παραδέχτηκε η Σερ σε συνέντευξη της. Για την ιστορία να πούμε πως εκείνη ήταν 39 και εκείνος 23!


Σίγουρα η Lady Gaga ξέρει πως να μας σοκάρει και το γεγονός πως στη διάρκεια της περιοδείας της 2009 Monsters Ball δεν είχε χρήματα και ήταν απένταρη ήταν κάτι που δεν το είχαμε φανταστεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά είχε 3 εκατ. δολάρια στον λογαριασμό της και τα έριξε όλα για την περιοδεία της και ήταν πραγματικά απένταρη σε όλη της διάρκεια της περιοδείας της!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ο πρώτος σύντροφος της Αννίτας Πάνια και…τα 14 χρόνια φυλακή!