Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Δείτε πως είναι σήμερα διάσημες Ελληνίδες φίλες ηθοποιοί μετά από χρόνια!

KE
STORIES 03.03.2016 15:57
Οι δύο κυρίες πρωταγωνίστησαν στη σειρά που έγινε η αγαπημένη όλων. Κάθε φορά που πάιζεται σε επαναλήψεις το νούμερα τηλεθέασεις είναι υψηλά και για κάποιο περίεργο λόγο αυτή η σειρά δεν ξεθοριάζει ποτέ. Ο λόγος για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που πλέον χαρακτηρίζεται και ως διαχρονική.

Δείτε ακόμη: Διάσημα ζευγάρια που κάποτε ήταν μαζί και τώρα τα έχουμε ξεχάσει! Εσύ τα θυμάσαι;

Στην επίσημη πρεμιέρα της Γκάμπυ στο θέατρο Κιβωτός, συναντήσαμε τις δύο γκαρσόνες της σειράς, την γκαρσόνα Α, Ελένη Ράντου και την γκαρσόνα Β, Μαρία Λεκάκη και σας έχουμε αποκλειστικά ενσταντανέ με τις δύο πρωταγωνίστριες.

Η Μαρία Λεκάκη σκίζει τηλεοπτικά, πάλι στον Αντ1, με το Ταμάμ, ενώ η Ελένη Ράντου -μετά την επιτυχία με τη Φιλουμένα στο Εθνικό- σκίζει πάντα τηλεοπτικά…σε επαναλήψεις!

Δείτε ακόμη: Δείτε πόσο άλλαξαν οι Ελληνίδες stars που μεσαουράνησαν τη δεκαετία του 90!Δείτε ακόμη: Επώνυμες που αποκάλυψαν ότι έφαγαν κέρατο και….Δείτε ακόμη: Ο άγνωστες αποβολές διασήμων γυναικών – Οι δυσκολίες για την απόκτηση ενός παιδιού!Δείτε ακόμη: Έχει κάνει πλαστική η Σταματίνα Τσιμτσιλή ; Μια αποκαλυπτική φωτογραφία και ενα βίντεο θα σας λύσουν ολες τις απορίες!!! 

Πηγή: Cosmopoliti
Share