Διάσημες & έγκυες στα γυρίσματα που το έκρυβαν [photos]

Διάσημες & έγκυες στα γυρίσματα που το έκρυβαν [photos]
Και η μικροσκοπική Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έμεινε έγκυος όσο ακόμη γυριζόταν η σειρά που την έκανε γνωστή και δεν είναι άλλη από το "Sex and the city" και μάλιστα το έκρυψε για τις ανάγκες του ρόλου της πολύ καλά.



Και η Ριζ Γουίδερσπουν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της στα γυρίσματα του Vanity Fair αλλά κατάφερε να κρύψει το στομάχι της και μάλιστα το σκηνικό βγαλμένο από το 1820 βοήθησε την κατάσταση αλλά και το ότι όπου μπορούσε η Ριζ ήταν πίσω από έπιπλα.

Actress and honoree Julia Roberts poses at the 10th Annual GLSEN (Gay, Lesbian & Straight Education Network) Respect Awards in Beverly Hills, California October 17, 2014. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Και η Τζούλια Ρόμπερτς ήτνα έγκυος στα γυρίσματα της ταινίας "Ocean’s Twelve" όπου έπαιζε την σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ. newego_large_t_1401_107123530_type13085Όταν η Κόρτνεϊ Κοξ έμεινε έγκυος, ο χαρακτήρας της στην σειρά "Φιλαράκια" δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. Μιας λοιπόν και οι σεναριογράφοι δεν μπορούσαν να το κάνουν ώστε η "Μόνικα" να μείνει έγκυος, η ηθοποιός έκρυβε την κοιλιά της με τα ρούχα. Φυσικά και ορισμένες φορές δεν μπορούσε να κρυφτεί. Cast member Smulders poses at the premiere of "Avengers: Age of Ultron" at Dolby theatre in HollywoodΚαι η Κόμπι Σμάλντερς ήταν έγκυος λίγο μετά τη συμπρωταγωνίστρία της στη σειρά "How i met your mother". Στην ουσία η "Ρόμπιν" της σειράς έκρυψε την κοιλίτσα της φορώντας πολλά ρούχα μαζί στην τεταρτη σεζόν.



Όταν η Έλεν Πομπέο έμεινε έγκυος το 2009 ο χαρακτήρας της στη σειρά "Grey's anatomy" δεν ήταν. newego_large_t_1401_107123449_type13085Στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Avengers Age of Ultron, η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν έγκυος αλλά επειδή τα γυρίσματα της ταινίας δεν ήταν δυνατόν να καθυστερήσουν έπρεπε να κρυφτεί η εγκυμοσύνη της. Αυτό έγινε με λήψεις από την μέση και επάνω αλλά και με τις κατάλληλες ντουμπλερ.

womenonly

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι διασημότεροι άσχημοι – Δεν «μάσησαν» κι έγιναν είδωλα! [photos]

Πέρασαν 12 χρόνια από τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου: Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών (photos)

Διάσημοι που θησαυρίζουν μετά… θάνατον! [photos]