16 «άστεγοι» που έγιναν διάσημοι και πάμπλουτοι! [photos]

16 «άστεγοι» που έγιναν διάσημοι και πάμπλουτοι! [photos]
«Από τα αλώνια στα σαλόνια»! Πριν από τα Όσκαρ, τα i-Phones και τις επαύλεις στο Λος Άντζελες, αυτοί 16 διάσημοι έμεναν για λίγο διάστημα σε παγκάκια και κάτω από τις γέφυρες.Δεκαέξι γνωστά ονόματα που ποτέ δεν θα φανταζόσουν ότι κάποια στιγμή στο ξεκίνημά τους δεν είχαν που να μείνουν. Κοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, κάτω από γέφυρες και σε σταθμούς λεωφορείων.

Ο Bond, ο Σαρλώ, ο Ρόκι Μπαλμπόα και η JLo κάποτε δεν είχαν δεκάρα τσακιστή...

Ο εγκέφαλος της Apple, Στιβ Τζομπς κοιμόταν καταχρηστικά στο... πάτωμα φίλων του, όταν ήταν στο κολέγιο. Και επέστρεφε μπουκάλια αναψυκτικών για να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι. Όπως είχε δηλώσει: «Περπατούσα 7 μίλια κάθε Κυριακή για να φάω ένα καλό γεύμα σε έναν ναό Hare Krishna».

Τι να πει και ο Σιλβέστερ Σταλόνε που αναγκάστηκε να συμμετέχει σε ταινία soft πορνό, για να καταφέρει να μην κοιμάται στο κρύο!

Όταν ο Τζιμ Μόρισον ήταν στο ξεκίνημά του κοιμόταν σε ταράτσες, αυτοκίνητα ακόμα και κάτω από την αποβάθρα της Venice Beach.

Ο Ρόκι Μπαλμπόα - Σιλβέστερ Σταλόνε πέρασε τρεις εβδομάδες σε ένα σταθμό λεωφορείων στο Port Authority, όταν είδε μια αγγελία για ένα ερωτικό φιλμ ενηλίκων, που πλήρωνε 100 δολάρια τη μέρα. Ο Σταλόνε δούλεψε δύο μέρες ώστε να καταφέρει να μην κοιμάται στο κρύο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα αποκάλυψε ότι ήταν άστεγη λίγους μήνες πριν να κλείσει το «In Living Color». Η Λόπεζ κοιμόταν στο στούντιο χορού γιατί δεν είχε που αλλού να μείνει.

Η βραβευμένη με Όσκαρ 49χρονη ηθοποιός Χάλι Μπέρι ήταν άστεγη όταν ξεκίνησε την καριέρα της στο Σικάγο. Όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό Reader's Digest αισθάνεται ότι κάθε εμπόδιο για καλό. «Μου έμαθε να φροντίζω τον εαυτό μου και ότι μπορώ να ξεπεράσω κάθε κατάσταση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να πάω στα συσσίτια".

Η Κάρμεν Ηλέκτρα - θυμήσου MTV και Playboy - είχε μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία της με τον Πρινς όταν ο τότε αγαπημένος της την... κατέκλεψε και την άφησε στους 5 δρόμους. Η γνωστή Playmate έμεινε άστεγη για 2 χρόνια μέχρι που την πήραν στις οντισιόν του "Baywatch" και του "Singled Out."

Ο εγκέφαλος της Apple, Στιβ Τζομπς κοιμόταν καταχρηστικά στο... πάτωμα φίλων του, όταν ήταν στο κολέγιο. Και επέστρεφε μπουκάλια αναψυκτικών για να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι. Όπως είχε δηλώσει: «Περπατούσα 7 μίλια κάθε Κυριακή για να φάω ένα καλό γεύμα σε έναν ναό Hare Krishna».

Πολύ πριν η Σάνια Τουέιν - 51 ετών σήμερα - γίνει σούπερσταρ της κάντρι μουσικής δεν είχε που να μείνει. Όταν ήταν μικρή, η Τουέιν ζούσε σε ένα καταφύγιο αστέγων με τη μητέρα και τα αδέρφια της. Στα 16 της περιπλανιόταν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και κοιμόταν σε λεωφορεία τα βράδια.

Ο 53χρονος Τζιμ Κάρει (δεξιά στη φωτο) έχει παραδεχτεί ότι υπήρξε άστεγος. « Ο πατέρας μου ήταν μουσικός και η βασική δουλειά του ήταν να συντηρεί τα παιδιά. Όταν έχασε τη δουλειά του τότε κατέρρευσαν όλα. Από μικρομεσαίοι γίναμε φτωχοί. Μέναμε στο φορτηγάκι του και εγώ άφησα το σχολείο στα 15 για να βοηθήσω την οικονένεια»

Η 41χρονη σήμερα βραβευμένη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ ζούσε με τη μητέρα της στο αυτοκίνητο όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Όταν ο παλιός ηθοποιός Κάρι Γκραντ ήταν νεαρός, κοιμόταν σε αλάνες και σοκάκια αν δεν κατάφερνε να βγάλει αρκετά χρήματα να μείνει σε ένα στεγνό δωμάτιο.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ Μποντ κοιμόταν σε παγκάκι όταν ήταν νέος πολλά υποσχόμενος ηθοποιός. Σε μια συνέντευξη δήλωσε: «Έχω κάνει τρομερά πράγματα για να επιβιώσω, γιατί δεν είχα καθόλου χρήματα».

Θυμάσαι τον Τσάρλι Τσάπλιν στην ταινία Μοντέρνοι Καιροί; Ο Τσάρλι Τσάπλιν όταν ήταν παιδί ξεσπιτώθηκε και έμεινε στο δρόμο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του και το νευρικό κλονισμό της μητέρας του.

Η 33χρονη Τεξανή ποπ ντίβα, Κέλι Κλάρκσον, μόλις μετακόμισε στο Λος Άντζελες και το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς. Με ελάχιστα χρήματα και κανέναν γνωστό η Κλάρκσον ζούσε σε καταφύγια αστέγων και στο αυτοκίνητό της.

Πολύ πριν αυτοκτονήσει με ένα πιστόλι στον κρόταφο, ο frontman των Nirvana, Κερτ Κομπέιν ζούσε με τους γονείς του. Όταν χώρισαν περιπλανήθηκε από συγγενή σε συγγενή μέχρι που κατέληξε άστεγος κάτω από μια γέφυρα. Έχει κοιμηθεί σε διαδρόμους, αίθουσες αναμονής ακόμα και ξένες βεράντες.
Η πανκ ρόκερ Πάτι Σμιθ κοιμόταν σε δρόμους, σε πάρκα και στο μετρό της Νέας Υόρκης όταν ήταν αυτό που οι Αμερικάνοι λένε «struggling artist».Η Ella Fitzgerald πολύ πριν γίνει «βασίλισσα της τζαζ» κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της, όταν έμεινε ορφανή από μητέρα. Βγήκε για δουλειά από την παιδική της ηλικία, ενώ για κάποια περίοδο κατά τα εφηβικά της χρόνια η ανέχεια την οδήγησε να δουλέψει για τη Μαφία. Συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ μέχρι το 1934, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο Apollo, ήταν άστεγη. Πέθανε πάμπλουτη το 1996.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Τα καλύτερα bomber jackets που ξεχωρίσαμε γι’ αυτή τη σεζόν κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ!

Λατρεύεις κι εσύ τα ματ κραγιόν; Οι πιο in fashion αποχρώσεις είναι εδώ και κοστίζουν μόνο 3 ευρώ! Μάθε που μπορείς να τα βρεις

Σοκόλαση! Η πιο ωραία συνταγή για κρουασάν με μους σοκολάτας