Αυτοί είναι οι διάσημοι που πέθαναν στο μπάνιο του σπιτιού τους!

Αυτοί είναι οι διάσημοι που πέθαναν στο μπάνιο του σπιτιού τους!
Κατά καιρούς ακούμε για φόνους, αυτοκτονίες και ατυχήματα. Το Youweekly.gr βγήκε και πάλι στην γύρα και αυτη την φορά ανακάλυψε κάτι που σίγουρα δεν ξέρουν πολλοί, ή όσοι το είχαν ακούσει απλά το ξέχασαν. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους 8 διάσημους που πέθαναν στο μπάνιο του σπιτιου τους.

Elvis Presley: Ο βασιλιάς του Rock 'n' Roll, γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1935. Πέθανε από εθισμό στα συνταγογούμενα φάρμακά του 16 Αυγούστου 1977. Βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου στο Graceland, όπου είναι το αρχοντικό του. Οι ιατρικές εξετάσεις αναφέρονται σε καρδιακή αρρυθμία που προκλείθηκε από κατάποση ενός μεγάλου αριθμού φαρμάκων.

Δείτε την συνέχεια παρακάτω:



 

Lenny Bruce: Ο κωμικός Lenny Bruce γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1925. Στις 3 Αυγούστου 1966, ο Bruce, ως γνωστός πλέον τοξικομανής, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του με μια σύριγγα, και άλλα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών. Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν οξείας δηλητηρίασης μορφίνη που προκλήθηκε από μια τυχαία υπερβολική δόση.

Αποτέλεσμα εικόνας για lenny bruce

Robert Pastorelli: Γεννημένος το 1954, ο ηθοποιός και πρώην μποξέρ Robert Pastorelli, πάλεψε με τη χρήση ναρκωτικών αλλά δεν τα κατάφερε και το 2004 βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου του από υπερβολική δόση ηρωίνης.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για robert pastorelli

Orville Redenbacher: Ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας ποπ κορν που φέρει το όνομά του, γεννήθηκε το 1907 στη Βραζιλία και κατάφερε να γίνει γνωστός σε εκατομμύρια κόσμου. Πούλησε την εταιρεία Hunt-Wesson Foods το 1976, αλλά παρέμεινε ως εκπρόσωπος μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 1995, όταν ο ίδιος βρέθηκε νεκρός σε ένα τζακούζι αφού πνίγηκε μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστει.

Αποτέλεσμα εικόνας για orville redenbacher

Albert Dekker: Ο ηθοποιός Albert Dekker, ο οποίος εμφανίστηκε στο Kiss Me Deadly, The Killers, ξαφνικά βρέθηκε στη μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ. Ο Dekker αργότερα έκανε μια επιστροφή, αλλά τον Μάιο του 1968, βρέθηκε στραγγαλισμένος στο μπάνιο του στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. Ήταν γυμνός, δεμένος χειροπόδαρα, με μια υποδερμική βελόνα να βγαίνει από κάθε βραχίονα. Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν τελικά τυχαία ασφυξία.

Αποτέλεσμα εικόνας για albert dekker

Jim Morrison: Γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1943. Ο Jim Morrison ήταν γνωστός ως ο τραγουδιστής των The Doors. Στις 3 Ιουλίου 1971, ο Morrison βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του στο Παρίσι. Αυτός φέρεται να είχε ξεραμένο αίμα γύρω από το στόμα και τη μύτη του και μώλωπες στο στήθος του, γεγονός που υποδηλώνει μια μαζική αιμορραγία που προήλθε από τη φυματίωση. Η επίσημη έκθεση αναφέρει ως αιτία θανάτου την καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε αυτοψία.

Αποτέλεσμα εικόνας για jim morrison

Claude Francois: Ήταν ένας Γάλλος τραγουδιστής της ποπ τη δεκαετία του 1960. Στις 11 Μαρτίου 1978, η εμμονή του François με την καθαριότητα του του στοίχισε την ζωή αφού έπαθε ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του διαμερίσματός του στο Παρίσι όταν προσπάθησε να καθαρίσει έναν σπασμένο λαμπτήρα, ενώ στέκεται σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Claude Francois

 

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Πως να μην πει ναι; Δείτε το μονόπετρο – υπερπαραγωγή της Δούκισσας Νομικού!

Μας ξάφνιασε! Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε τον χωρισμό της on camera!

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε στεγνά στον αέρα πρώην της που τον πλάκωσε στο ξύλο!