Χαμός με Αλοιμόνου - Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Χαμός με Αλοιμόνου - Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!
Σαν βόμβα έσκασε στην showbiz το διαζύγιο της Τζίνας Αλοιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη... Στα μεγάλα σαλόνια, βέβαια, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε η φήμη έντονα πως με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, το ζευγάρι περνούσε μεγάλη κρίση στον γάμο τους, κάτι που αρχικά διέψευδε η Τζίνα...

Όμως, ένα ρεπορτάζ από κυριακάτικη εφημερίδα έφερε στο φως την δικαστική διαμάχη Αλοιμόνου - Βαρδινογιάννη, με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας προς την σύζυγό του, ενώ εντύπωση είχε κάνει η κατάθεση της Τζίνας εναντίον του (Δείτε την κατάθεση εδώ), στην οποία ανέλυε τους λόγους που θέλει να πάρουν διαζύγιο, αλλά και πως εκείνος θέλει να της πάρει τα παιδιά... Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, όμως, στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν και άλλα κρυφά σημεία του γάμου τους, όπως το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει, αλλά και οι μαρτυρίες φίλων της Τζίνας Αλοιμόνου που περιγράφουν την... δυστυχία της, όπως λένε οι ίδιοι σε αυτό τον γάμο...Μάλιστα, η Τζίνα Αλοιμόνου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές διεκδικεί μέρος της περιουσίας, ενώ εντύπωση έκανε σε όλους το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε... Συγκεκριμένα δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ περιγράφει στο down town: "Όταν η Τζίνα παντρεύτηκε είχε δηλώσει μηδενικό εισόδημα, γεγονός που λειτουργεί υπέρ της ως προς τη διεκδίκηση της περιουσίας. Επίσης, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ότι δεν θα ασχοληθεί με το modeling. Κάτι που το τήρησε...". Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε, πως ο Παύλος Βαρδινογιάννης δεν έβαλε ποτέ την Τζίνα Αλοιμόνου να υπογράψει πριν από το γάμο τους συμβόλαιο, που να της απαγορεύει να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας, το μόνο που ήθελε είναι να μην ασχοληθεί με τον χώρο του modeling, η γυναίκα του.Την ίδια στιγμή, στενή φίλη της Τζίνας Αλοιμόνου, περιγράφει το δράμα που περνούσε στον γάμο της λέγοντας: "Δεν είχε να κάνει τίποτα στην Αμερική! Την είχε πνίξει η καθημερινότητα μιας θλιβερής πόλης. Είχε αποκτήσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα...".Αυτό ωστόσο, που το ζευγάρι Αλοιμόνου - Βαρδινογιάννης, έχει οδηγήσει στα δικαστήρια είναι το γεγονός ότι ο Παύλος, διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών τους, κάτι που δεν θέλει με τίποτα η σύζυγός του και από την άλλη η Τζίνα, διεκδικεί μέρος της περιουσίας, το οποίο δικαιούται! Το μόνο σίγουρο είναι, πως το συγκεκριμένο διαζύγιο, μόνο βελούδινο δεν θα είναι, αφού την λύση θα την βρουν μόνο στις δικαστικές αίθουσες, καθώς το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ άσχημο!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Απίστευτο! Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε δημόσια το κινητό της καλώντας τον Ντάνο σε ερωτική συνεύρεση: «Ντάνο, εμείς οι δυο…»

Survivor: Τα απίστευτα σχόλια που άκουσε η Ελένη Δάρρα στο δρόμο για τον εαυτό της, όταν γύρισε στην Ελλάδα…Δεν πάει το μυαλό σας! (Βίντεο)

Survivor: Το δημόσιο ξέσπασμα του Μιχάλη Μουρούτσου για την Λάουρα Νάργες: «Εύχονται μέχρι και τον ψόφο για…»