Άνθρωποι της showbiz που βίωσαν το θαύμα και κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής (Βίντεο)

Άνθρωποι της showbiz που βίωσαν το θαύμα και κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής (Βίντεο)
Η πίστη όλου του κόσμου κορυφώνεται αυτές τις Άγιες μέρες, ενώ για πολλούς αυτές οι μέρες τους θυμίζουν δυσκολίες που συνάντησαν αλλά βγήκαν ζωντανοί. Είναι άνθρωποι της showbiz που έχουν περάσει θέματα υγείας και τα μοιράστηκαν... Παρακάτω, θα συναντήσετε οκτώ ανθρώπους της showbiz που ίσως δεν γνωρίσετε τι έχουν τραβήξει.

Τζέση Παπουτσή Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγα χρόνια η ηθοποιός είχε όγκο στο κεφάλι. Ταξίδεψε μέχρι τη Σκωτία για να υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. «Ο Θεός ήταν δίπλα μου σε πάρα πολλές στιγμές. Είπα: "Αφού το επέτρεψες εσύ Θεέ μου, αν είναι και θέλει; να γυρίσω να αγκαλιάσω τους ανθρώπους που αγαπώ και να 32 είμαι πάλι μαζί τους, εσύ το αποφασίζει;" και φαίνεται ότι το αποφάσισε», έχει δηλώσει στο παρελθόν.



Άντζελα Δημητρίου
Η αδυναμία που έχει στην κόρη της 'Ολγα είναι τεράστια, και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού κόντεψε να την χάσει. Όταν ήταν έγκυος σε εκείνη πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, όμως με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά. «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ κρίσιμη. Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου. Τελικά, παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει...".



Νίκος Κουρκούλης

Η ιστορία του τραγουδιστή είχε γίνει γνωστή και παλαιότερα και πραγματικά είχαμε ανατριχιάσει...
Από τους πρώτους που μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο ήταν ο καταξιωμένος τραγουδιστής λέγοντας πώς η επίσκεψη του στο Άγιο Όρος ήταν αυτή τον έσωσε. "Ήταν ένα καρκίνωμα στην κεφαλή ταυ παγκρέατος. Πήγα στο Άγιο Όρος με παρότρυνση δυο φίλων. Μεγάλη Εβδομάδα. Έμεινα στη σκηνή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα για τον τρίτο κύκλο εξετάσεων, ήταν πεντακάθαρες".



Νίκος Αναδιώτης
Τρεις φόρες είδε τη ζωή του να κινδυνεύει, όμως η πίστη του στην Παναγία ήταν αυτή που τον έσωσε. "Μέχρι σήμερα έχω σωθεί τρεις φορές από θαύμα, σε τρία μεγάλα ατυχήματα. Έχω τρακάρει με το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν πιστεύω όμως στην τύχη, δεν ήμουν τυχερός, όπως συνήθως λέμε. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη".



Ειρήνη Μερκούρη

Η τραγουδίστρια, είχε περάσει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, υποβάλλοντας σε δύο χειρουργεία. Η ίδια δήλωσε πως είχε δει όραμα.



Μανώλη Κονταρός
Ήρθε τετ-α-τετ με τον θάνατο όταν ανήμερα της γιορτής του Αγίου Σπυρίδωνα είχε ένα σοβαρό ατύχημα, με τους γιατρούς να ισχυρίζονται ότι δεν θα ξαναπατήσει. Παρότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. εκείνος δεν σταμάτησε λεπτό να πιστεύει στον θεό και τελικά τα κατάφερε, θέλοντας μάλιστα να εκπληρώσει το τάμα του έναν χρόνο μετά έχτισε στην αυλή του σπιτιού του στην Κρήτη ένα εκκλησάκι.



Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει την πίστη του και είχε αποκαλύψει ότι είχε ζήσει ένα θαύμα.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Δείτε που θα περάσει το Πάσχα η ελληνική showbiz (Photos)


Η κατάρα των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Ιησού – Ποια η κατάληξή τους μετά από αυτόν το ρόλο;(Βίντεο)

Αυτές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τα εγκόσμια για να κλειστούν σε μοναστήρι (Βίντεο)