Έκαιγε καρδιές ο Μπο και πριν το Survivor! Οι γυναίκες της ζωής του και οι σχέσεις που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας!

Έκαιγε καρδιές ο Μπο και πριν το Survivor! Οι γυναίκες της ζωής του και οι σχέσεις που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας!
Μπορεί περισσότερες θαυμάστριες να απέκτησε με την συμμετοχή του στο Survivor, όμως και πριν ήταν από τους πρώτους καρδιοκατακτητές, αφού από την ζωή του έχουν περάσει εντυπωσιακές γυναίκες, τις οποίες θα σας αποκαλύψει σήμερα το Youweekly.gr...

Έχει δηλώσει λάτρης του ωραίου φύλου και άνθρωπος των σχέσεων γενικότερα, γι’ αυτό και σύντομα ο Bo ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπήκε από μικρός στα βάσανα καθώς παντρεύτηκε σε ηλικία 25 ετών. Διαβάστε παρακάτω...

Η γυναίκα που του τράβηξε την προσοχή ήταν μόλις η δεύτερη μακροχρόνια σχέση του, μία μαύρη γαζέλα από την Κινσάσα, με ρίζες από την Κρήτη, η Έλενα Αρμάο. Ο γάμος του με την τραγουδίστρια –που μάλιστα είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει με κουμπάρο τον Διονύση Σχοινά– τελικά δεν άντεξε και το διαζύγιο ήρθε περίπου τρία χρόνια αργότερα: «Ο γάμος δεν μας έκανε καλό. Ξαφνικά άρχισαν κάτι τυπικές υποχρεώσεις και "πρέπει". Bo και "πρέπει" όμως δεν ταιριάζουν! Είναι σαν να με μαχαιρώνεις!» παραδέχτηκε μεταγενέστερα ο ίδιος στο YOU, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.



Αν και δηλώνει πιστός γενικότερα, φήμες αναφέρουν πως το γυαλί ράγισε ανάμεσά τους εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου: Μία sexy Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν κιόλας στα «ντουζένια» της εκείνη την εποχή. Μάλιστα, όπως λένε οι κακές γλώσσες, η Έλενα Αρμάο τους έκανε «τσακωτούς» στο καμαρίνι του συζύγου της σε μία επίσκεψη-έκπληξη στο κέντρο όπου εμφανιζόταν.

Η ίδια πάντως ακόμα δεν αισθάνεται έτοιμη να μιλήσει για αυτό το διαζύγιο. «Είναι μία κατάσταση που δεν θέλω να τη συζητήσω αυτή τη στιγμή. Με στενοχωρεί πάρα πολύ όλο αυτό το γεγονός. Ο Μπάμπης –γιατί για μένα είναι Μπάμπης, δεν είναι Bo– έχει προχωρήσει, έχει κάνει πάρα πολύ όμορφα πράγματα και δεν θα ήθελα να μπω σε καμία διαδικασία. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τον αγαπούσα πάρα πολύ, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να παντρευτώ έναν άνθρωπο που για εμένα δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο», αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του ράπερ πριν από λίγο καιρό στο youweekly.gr και κατέληξε: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι δικοί μας και γνωρίζουν πολύ καλύτερα από κάποιους άλλους που λένε ανακρίβειες».


Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με τη Μάρω Λύτρα, παίρνοντας αφορμή από κοινές τους φωτογραφίες, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Τουναντίον μάλιστα. Η μεν τραγουδίστρια ξεκαθάρισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αν ξαναδεί οτιδήποτε σχετικό στα έντυπα, θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ ο Bo δήλωσε: «Η Μάρω είναι χρόνια φίλη μου. Είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω», όταν ρωτήθηκε σχετικά πολύ πριν λάβει μέρος στο «Survivor».



Πάντως δεν ήταν μόνος του τα προηγούμενα χρόνια. Η τελευταία του σύντροφος ονομάζεται Στεφανία Ρέμη και είναι πρώην πρωταθλήτρια της ιππασίας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζονταν πολύ καιρό, αλλά ο έρωτάς τους άνθισε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του ’15, όταν έγιναν ζευγάρι και ξεκίνησαν τις κοσμικές εμφανίσεις.



Η όμορφη «αμαζόνα» έγινε σε χρόνο dt και «μούσα» του Bo, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους έλαβε τέλος, όταν εκείνος έπρεπε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Δεν γνωρίζουμε αν θα τον περιμένει στο αεροδρόμιο, όταν αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλά σίγουρα το «παρεάκι» που τον αποχαιρέτησε θα βρίσκεται πάλι εκεί.



Όσο για το παρόν; Έντονες φήμες θέλουν τον ράπερ να είναι σε σχέση με την Χριστίνα Σάλτη. Η ίδια όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για το αν είναι ζευγάρι απάντησε... "Δεν μπορώ να σου πω αν είμαστε μαζί! Θα σου πω όμως ότι η γιαγιά του με θέλει για νύφη!", κάτι που -ίσως- επιβεβαιώνει την είδηση...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τον αναγνωρίζετε; Ποιος παίχτης των «Διάσημων» από το Survivor, είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

«Ένα πρόσωπο από την ομάδα έκανε σeξ με πολλούς μέχρι που τους πιάσανε…»: Αποκάλυψη βόμβα για το Survivor πρώτη φορά στη δημοσιότητα! (Βίντεο)

Τον σκλάβωσε! Η τρυφερή κίνηση του Λάμπρου Χούτου για τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη που τον εντυπωσίασε! (Βίντεο)