Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να βγουν απεγνωσμένα έστω κι ένα ραντεβού με τον Πάνο Ιωαννίδη, τον σεφ του Master Chef!

Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να βγουν απεγνωσμένα έστω κι ένα ραντεβού με τον Πάνο Ιωαννίδη, τον σεφ του Master Chef!

Και περιμέναμε όλες και όλοι με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την πρεμιέρα του Master Chef και την πάθαμε την πλάκα μας από εκεί που δεν το περιμέναμε.


Ο νέος "έρωτας" του κοινού ακούει στο όνομα, Πάνος Ιωαννίδης και είναι σίγουρα ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού (και του γυναικείου πληθυσμού!)

Ο 42χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου, σε ρόλο κριτή, έχει αφήσει τις καλύτερες πρώτες εντυπώσεις κι έχει γοητεύσει τους τηλεθεατές. Ο λόγος; διαβάστε παρακάτω...



Ο τρόπος που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα, η εντυπωσιακή παρουσία του, οι αισθησιακά απαλές κινήσεις του στον χώρο και η προσέγγιση των διαγωνιζόμενων με έναν τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει είναι κάποια από τα πράγματα που σίγουρα τον κατατάσσουν στην κατηγορία των πιο sexy chef της Ελλάδας.

Μα τον έχετε δει να πιάνει το πιρούνι και να δοκιμάζει τα πιάτα; Αυτό το βλέμμα, ΑΥΤΌ!

Και για όσους νομίζουν πως ο Πάνος Ιωαννίδης είναι απλά ακόμη ένας ελκυστικός άντρας που εισέβαλε στον τηλεοπτικό κόσμο έχω να σας πω πως το παιδί από πίσω του έχει... μεγάλη καριέρα!

Η αγάπη του για την μαγειρική γεννήθηκε σε μικρή, ακόμα, ηλικία τον οδήγησε στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων όπως food styling, food design, food photography, business planning, management γαστρονομίας και τουρισμού.



Και κάπου εδώ πρέπει να σας πως πως ως διακεκριμένος σεφ έχει επιμεληθεί και πιάτα για "βασιλικά πατώματα". Που αναφέρομαι; Έχει μαγειρέψει για τον βασιλιά της Ολλανδίας, τον πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό αλλά και άλλων γαλαζοαίματων και ευγενών...

Άρα το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά ο γυναικείος πληθυσμός περιμένει πολλά από αυτόν. Δεν έγινε τσάμπα ο κακός χαμός άλλωστε στο Twitter για τα μάτια του και μόνο μετά την πρεμιέρα του Master Chef!

Είναι και μελαχρινό με μούσι και όμορφα ματάκια... δεν θέλουμε και πολύ!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιατί, Θοδωρή μου; Θα κλάψω!» Το παραπονιάρικο ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη στο συνεργάτη της! Ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι on air! (Βίντεο)

Κλάψαμε! Η ξεκαρδιστική διήγηση της Ελιάνας για τη μητέρα της που «γκρέμισε» το πλατό από τα γέλια! (Βίντεο)

Survivor: Τι θα δούμε την Κυριακή και ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής! «Μαχητές» ή «Διάσημοι»; Ποιος παίκτης θα μείνει… εκτός αγωνίσματος και γιατί;